logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorZIZZI
ANNONSE

ZIZZI kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra ZIZZI

Zizzi er et dansk motemerke med hovedkontor i Billund. Selskapet har fysiske butikker og nettbutikker i flere land, blant annet i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannia, Tyskland og Nederland. De selger dameklær fra størrelse 42 og oppover i sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om ZIZZI

Hvordan du kan spare penger hos ZIZZI

Det er mange måter å spare penger på hos Zizzi. Du kan besøke nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud i kampanjeseksjonen, dra nytte av gratis frakt på utvalgte bestillinger og bli medlem av Club Zizzi for å få spesialtilbud og fordeler.

Rabatter som tilbys av ZIZZI

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble ZIZZI opprettet?

Zizzi ble grunnlagt i 1998 i Danmark. Siden etableringen har selskapet hatt som mål å tilby fasjonable klær til plus size-markedet. Gjennom årene har Zizzi opplevd en enorm vekst og utvidet sin tilstedeværelse i utlandet.

I dag finnes det nesten 30 Zizzi-butikker over hele Norge. Du finner butikker i Bergen, Oslo, Ulset, Vinterbro, Tønsberg, Karmsund, Ski og mange andre byer.

Er ZIZZI for tiden åpen?

Zizzi-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. De fleste butikkene har åpent fra kl. 10.00 til 21.00 på hverdager og stenger tidligere på lørdager. Åpningstidene kan variere fra sted til sted.

Hvordan kjøpe ZIZZI-produkter på nettet

Du kan handle direkte på Zizzis nettside og nyte godt av fantastiske tilbud, Click & Collect-alternativer og gratis frakt på utvalgte bestillinger. I tillegg får du eksklusive fordeler hvis du melder deg inn i Club Zizzi.

Hvilke merker finner jeg hos ZIZZI?

Zizzi designer, produserer og selger produkter under eget varemerke. De bruker materialer av høy kvalitet og følger de høyeste standarder. Selskapet har lansert flere undermerker med fokus på treningstøy, badetøy og undertøy. Den mest populære kolleksjonen heter Blush.

Hvem er ZIZZIs viktigste konkurrenter over hele landet?

Zizzi konkurrerer med andre motebutikker i Norge, blant annet Zalando, Mango, KappAhl og Ellos.

Hvor mange ZIZZI-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 29 Zizzi-butikker i Norge. De fleste butikkene ligger i nærheten av Oslo, men du kan også finne butikker i andre byer. For å finne butikker i nærheten av deg, besøk https://www.**Zizzi**.no/finn-butikk/.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos ZIZZI

Bli medlem av Club Zizzi og få tilgang til mange eksklusive fordeler, for eksempel 20 % velkomstrabatt, raskere levering, VIP-tilgang til tilbud før alle andre, 100 dagers returrett og spesialtilbud på bursdagen din.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.