logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorMASAI
ANNONSE

De siste MASAI-tilbudene

MASAI kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Masai er en norsk butikkjede med fokus på salg av moteklær og tilbehør. Masai har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om MASAI

Når ble MASAI opprettet?
close

Masai ble grunnlagt i Norge i 1987 av to søstre. Siden starten har Masai hatt som mål å tilby sine kunder moteklær og tilbehør av høy kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene.

I løpet av de neste årene gjennomgikk Masai en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av nye butikker over hele Norge. Masai ble en butikk med et godt rykte i det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos MASAI?
close

Masai er en velkjent produsent av moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos MASAI
close

Å spare penger på Masai er veldig enkelt ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er lagt ut på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Masai. Ved å bli medlem av Friends of Masai kan kunder få eksklusive rabatter på hvert kjøp. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Masai på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er MASAIs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Masai konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som COS, Monki, Only og mange andre.

Er MASAI for tiden åpen?
close

Masai-butikkene er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange MASAI-butikker finnes det over hele landet?
close

Masai opererer i Norge gjennom to butikker i Trondheim og Oslo.

Hvordan kjøpe MASAI-produkter på nettet
close

Masai har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene sine og få dem levert hjem. I Masais nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MASAI
close

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Masai ved å handle på nettet og få varene levert hjem. Skulle det oppstå problemer med noen av produktene, tillater Masai retur og bytte. På Masais offisielle nettside kan kundene finne en størrelsesguide. Masai selger engros. Masai har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post. Ved å bli medlem av Friends of Masai får kundene tilgang til eksklusive fordeler.

Rabatter som tilbys av MASAI
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.