logo
homeIcon
  1. separatorSupermarkeder
  2. separatorMEKONOMEN

MEKONOMEN kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra MEKONOMEN

Mekonomen er en svensk butikkjede for bilutstyr og relaterte produkter. Det er et datterselskap av Mekonomen Group og består av ca. 200 butikker og mer enn 1000 verksteder. Selskapets hovedkontor ligger på Torsplan i Sverige.

Ofte stilte spørsmål om MEKONOMEN

Hvordan du kan spare penger hos MEKONOMEN

Det finnes flere måter for kundene å spare penger hos Mekonomen. Mekonomen sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med deres kampanjer. Du kan også sjekke ut Mekonomens aktuelle ukentlige tilbud som er tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg. Ikke glem at du også kan spare opptil 70% rabatt på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av MEKONOMEN

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble MEKONOMEN opprettet?

Mekonomen ble grunnlagt i Norrtälje i 1973 av Ingemar Fraim og Leif Möller under navnet Bileko. Kort tid etter, i 1998, kjøpte selskapet alle aksjene i Christoffersen & Bekken AS i Oslo med den strategi å danne en base for konsernets etablering av Mekonomen i Norge. Året etter ble det åpnet en butikk, og selskapet Mekonomen Detallist ble dannet som morselskap i landet, hvor det fortsatt drives i dag.

Er MEKONOMEN for tiden åpen?

Noen av Mekonomens filialer er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.30.

Hvordan kjøpe MEKONOMEN-produkter på nettet

Gå inn på Mekonomens nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Du kan også bestille tid for bilservice på nettet via nettsiden deres eller få tilgang til deres frakt- og leveringstjenester.

Hvilke merker finner jeg hos MEKONOMEN?

Selskapet selger og distribuerer både egne merker og andre merker som **Noco, Exide, Somax og mange flere.

Hvem er MEKONOMENs viktigste konkurrenter over hele landet?

Mekonomen konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Mekonomen konkurrerer med er Clas Ohlson, A&B Hardware, Obs BYGG, Jernia Skillebekk og Montér.

Hvor mange MEKONOMEN-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det i dag ca. 313 utsalgssteder og forhandlere i blant annet Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Alta og Tromsø.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MEKONOMEN

Mekonomen-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Mekonomens e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Mekonomens siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos MEKONOMEN

De beste tilbudene for å spare hos MEKONOMEN

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Supermarkeder butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 28 Supermarkeder butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.