logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorMASSIMO DUTTI
ANNONSE

De siste MASSIMO DUTTI-tilbudene

MASSIMO DUTTI kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Massimo Dutti er en spansk butikkjede med fokus på salg av klær og motetilbehør. Massimo Dutti har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Tordera i Barcelona i Spania. Massimo Dutti har en sterk tilstedeværelse i Norge, samt i mange andre land rundt om i verden.

Ofte stilte spørsmål om MASSIMO DUTTI

Når ble MASSIMO DUTTI opprettet?
close

Massimo Dutti ble grunnlagt i 1985 i Barcelona, Spania, av Inditex-konsernet. I begynnelsen var Massimo Dutti tenkt som et klesmerke utelukkende for menn, men noen år senere ble det innlemmet en produktlinje for kvinner.

I årene som fulgte, gjennomgikk Massimo Dutti en kraftig ekspansjonsprosess med innlemmelse av et stort antall produkter og åpning av et stort antall butikker, mange utenfor Spania i forskjellige europeiske land.

I Norge kom Massimo Dutti til Norge i 2004 med åpningen av sin første butikk, og siden den gang har merket fått et godt rykte på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos MASSIMO DUTTI?
close

Massimo Dutti er en velkjent produsent av moteklær og tilbehør, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos MASSIMO DUTTI
close

Det er veldig enkelt å spare penger på Massimo Dutti ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Massimo Dutti. Samtidig lanserer Massimo Dutti ofte kampanjer og tilbud på slutten av sesongen.

Hvem er MASSIMO DUTTIs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Massimo Dutti konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet GAP og H&M.

Er MASSIMO DUTTI for tiden åpen?
close

Massimo Dutti-butikkene er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange MASSIMO DUTTI-butikker finnes det over hele landet?
close

Massimo Dutti har butikker i Norge, blant annet i Oslo og Bergen.

Hvordan kjøpe MASSIMO DUTTI-produkter på nettet
close

Massimo Dutti har også en eksklusiv nettbutikk. I Massimo Duttis nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MASSIMO DUTTI
close

Hos Massimo Dutti kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle i nettbutikken og få varene hjem eller hente dem i nærmeste butikk. Massimo Dutti tilbyr retur og bytte dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. På Massimo Duttis offisielle nettside kan kundene finne moteideer.

Rabatter som tilbys av MASSIMO DUTTI
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.