logo
homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorPANDURO
ANNONSE

De siste PANDURO-tilbudene

PANDURO kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Panduro er en dansk hobby- og håndverkskjede. Selskapet har i dag mer enn 20 filialer i regionen.

Ofte stilte spørsmål om PANDURO

Når ble PANDURO opprettet?
close

Panduro ble grunnlagt av spanskfødte Carlo Panduro da han begynte å lage sine egne suvenirer og smykker i etterkrigstidens Danmark. Sønnen Jørgen sluttet seg snart til familiebedriften og begynte å selge hobbyartikler til det offentlige. Kort tid etter begynte selskapet å ekspandere til andre land, blant annet Norge. I dag er Panduro markedsleder innen hobbymaterialer i Europa med 103 butikker i seks land.

Hvilke merker finner jeg hos PANDURO?
close

Panduro selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer i sine kataloger. Blant annet finner kundene etiketter som ALGA (BRIO), Amos, Casco, Dymo, Maped, Amscan, Brother, Amsterdam og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos PANDURO
close

Det er mange måter å spare penger på hos Panduro. Panduro sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Panduros aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg til dette kan du også spare opptil 35 % rabatt på utvalgte varer.

Hvem er PANDUROs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Det er mange måter å spare penger på hos Panduro. Panduro sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Panduros aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg til dette kan du også spare opptil 35 % rabatt på utvalgte varer.

Er PANDURO for tiden åpen?
close

Noen av Panduros filialer har åpent mandag til fredag fra kl. 10.00 til 21.00 og lørdager fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange PANDURO-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 19 utsalgssteder i blant annet Bergen, Trondheim, Bodø, Oslo, Alta og Tromsø.

Hvordan kjøpe PANDURO-produkter på nettet
close

Gå inn på Panduros nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Butikken tilbyr også leveringsalternativer.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PANDURO
close

Panduro-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Panduros e-postliste for å ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Panduros siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av PANDURO
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.