logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorPRINCESS
ANNONSE

De siste PRINCESS-tilbudene

PRINCESS kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Princess er en forhandler av boligtilbehør i Norge. Selskapet har hovedkontor i Ski i Akershus og driver mer enn 150 butikker over hele landet. De selger interiørvarer og tekstiler gjennom sine butikker og nettbutikk.

Ofte stilte spørsmål om PRINCESS

Når ble PRINCESS opprettet?
close

Princess ble grunnlagt i 1957 og har vokst til å bli en av de største forhandlerne av boligtekstiler og interiør i Norge. Selskapet driver et nettverk av mer enn 150 butikker over hele landet.

Du finner Princess-butikker i Agder, Innlandet, More og Romsdal, Nordland, Oslo, Rogaland, Trons og Finnmark, Trøndelag, Vestfold og Telemark, Vestland og The Cove.

Hvilke merker finner jeg hos PRINCESS?
close

Princess tilbyr kvalitetsprodukter under eget varemerke. De har forskjellige kolleksjoner for å imøtekomme ulike stiler og preferanser. Noen av disse kolleksjonene er Gronne valg, Drommedun, Solskjerming, Sov Godt og Fibra Future. Hver kolleksjon inneholder unike produkter som passer til ulike designestetikker.

Hvordan du kan spare penger hos PRINCESS
close

Princess tilbyr flere måter å spare penger på. Du kan gå på oppdagelsesferd i kampanjeseksjonen på nettsiden deres for å finne fantastiske tilbud, melde deg på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert på de siste nyhetene og tilbudene, og bli medlem av kundeklubben for eksklusive fordeler og besparelser.

Hvem er PRINCESSs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Princess konkurrerer med andre forhandlere av boligtilbehør i Norge, som IKEA, Clas Ohlson, Home & Cottage og Kid Interiør.

Er PRINCESS for tiden åpen?
close

Dagene og åpningstidene varierer fra sted til sted. Hvis du vil sjekke åpningstidene for et bestemt varehus, kan du gå inn på varehusets hjemmeside. Du finner mer informasjon på https://www.princessbutikken.no/butikker.aspx.

Hvor mange PRINCESS-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes mer enn 150 Princess-butikker i Norge. For å finne butikker i nærheten av deg, besøk https://www.princessbutikken.no/butikker.aspx.

Hvordan kjøpe PRINCESS-produkter på nettet
close

Du kan handle på nettet direkte via Princess' hjemmeside og nyte godt av eksklusive tilbud, leveringstjenester, Click & Collect og mange andre fordeler.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos PRINCESS
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Princess er å bli medlem av kundeklubben Princess Friends Club. Som medlem får du en velkomstkupong, bursdagsoverraskelser, de siste nyhetene og samlepoeng hver gang du handler i butikkene deres. Du kan også følge Princess på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene og arrangementene.

Rabatter som tilbys av PRINCESS
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.