logo

MEGA NORGE kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra MEGA NORGE

Mega Norge er en norsk butikkjede med fokus på salg av verktøy og husholdningsartikler. Mega Norge har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Trondheim.

Ofte stilte spørsmål om MEGA NORGE

Hvordan du kan spare penger hos MEGA NORGE

Det er veldig enkelt å spare penger hos Mega Norge ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Mega Norge. Mega Norge lanserer ofte kampanjer og tilbud sesongmessig og på spesielle dager. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Mega Norge på sosiale nettverk, er det mulig å holde seg oppdatert med de siste tilbudene.

Rabatter som tilbys av MEGA NORGE

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble MEGA NORGE opprettet?

Mega Norge ble grunnlagt i 1987 i Norge. Helt siden starten har Mega Norge hatt som mål å forsyne kundene sine med et bredt utvalg av verktøy, hage- og husholdningsartikler av høyeste kvalitet og fra de ledende merkene på markedet.

I de påfølgende årene har Mega Norge opplevd en sterk ekspansjonsprosess med innlemmelse av et stort antall produkter.

Er MEGA NORGE for tiden åpen?

Mega Norge-butikkene har åpent mandag til fredag fra kl. 07.00 til 22.00 og lørdag fra kl. 09.00 til 20.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvordan kjøpe MEGA NORGE-produkter på nettet

Mega Norge har en eksklusiv nettbutikk. I Mega Norges nettbutikk kan kundene finne et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvilke merker finner jeg hos MEGA NORGE?

Mega Norge selger produkter fra kjente merkevarer som Aerauliqa, Chamberlain, Fixxer, Gebe, Hikoki, Lavor, Mossaway, Telwin, Safe, Skeetervac, Solo Stove, Stanley, Park & Garden, blant mange andre.

Hvem er MEGA NORGEs viktigste konkurrenter over hele landet?

Mega Norge konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som Montér, Jernia, Byggmax m.fl.

Hvor mange MEGA NORGE-butikker finnes det over hele landet?

Mega Norge opererer i Norge gjennom mer enn 70 butikker lokalisert i blant annet Oslo, Bergen og Trondheim.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MEGA NORGE

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Mega Norge ved å handle på nett og få varene hjem. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Mega Norge retur og bytte. Kunder kan handle utgåtte produkter i Mega Norges nettbutikk. Alle produkter som selges av Mega Norge leveres med fabrikkgaranti. Mega Norge har en eksklusiv kundeservice.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos MEGA NORGE

De beste tilbudene for å spare hos MEGA NORGE

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Jernvareforretninger butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 21 Jernvareforretninger butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.