logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorSYNSAM
ANNONSE

De siste SYNSAM-tilbudene

SYNSAM kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Synsam er en svensk brilleforhandler med hovedkontor i Stockholm. Selskapet driver flere butikker i Skandinavia, inkludert land som Sverige, Norge, Finland og Danmark. De tilbyr et bredt utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser gjennom sine fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om SYNSAM

Når ble SYNSAM opprettet?
close

Synsam ble grunnlagt i 1968 i Sverige. Til å begynne med var det en sammenslutning av uavhengige optikere. I løpet av tiårene ekspanderte Synsam i Skandinavia. På 1990-tallet hadde Synsam etablert en sterk tilstedeværelse i Norge, Danmark og Finland. I dag er Synsam en av de største brilleforhandlerne i Norge med over 120 butikker og en nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos SYNSAM?
close

Synsam tilbyr kjente kvalitetsmerker som blant annet Adidas, Balenciaga, Bottega Veneta, Calvin Klein, Chemistry, Chloe, Fendi, Ferragamo, Giorgio Armani, Gucci, Guess, Michael Kors, Missoni, Miu Miu, Moncler, Mont Blanc, Moschino, Nike, Oakley, Oscar Eide, Polo Ralph Lauren, Prada, Cougar, Rag & Bone og Ray-Ban.

Hvordan du kan spare penger hos SYNSAM
close

Du kan spare penger hos Synsam ved å benytte deg av deres sesongbaserte salg og tilbud på nett. Besøk nettsiden deres for å finne de nyeste tilbudene og kampanjene.

Hvem er SYNSAMs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Synsam konkurrerer med andre brilleforhandlere i Norge, som Interoptik, Specsavers, Brilleland, Extra Optical og Oslo Optikk.

Er SYNSAM for tiden åpen?
close

Dager og åpningstider varierer fra butikk til butikk. Du kan få detaljert informasjon om hver enkelt butikk på https://www.**Synsam**.no/finn-butikk.

Hvor mange SYNSAM-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes mer enn 120 Synsam-butikker i Norge, så du finner alltid en i nærheten. Besøk https://www.**Synsam**.no/finn-butikk for å finne din nærmeste Synsam-butikk.

Hvordan kjøpe SYNSAM-produkter på nettet
close

Synsam har en nettbutikk der kundene finner hele produktutvalget og detaljert informasjon. Selskapet tilbyr leveringstjenester og Click & Collect. Du kan også bestille en synstest hos en optiker via nettsiden.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SYNSAM
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Symsan er å bli medlem av kundeklubben Synsam Friends. Som medlem får du gratis prøvetid, 50 % rabatt på det andre paret briller og mange andre fordeler. Følg Synsam på sosiale medier for å holde deg oppdatert om nyheter og tilbud.

Rabatter som tilbys av SYNSAM
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.