logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorSTORMBERG
ANNONSE

De siste STORMBERG-tilbudene

STORMBERG kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Stormberg er et norsk merke som spesialiserer seg på produksjon av turklær. Hovedkontoret og lageret ligger i Kristiansand, og de har over 20 butikker over hele Norge. Stormberg selger et bredt utvalg av turklær, utstyr og tilbehør til menn, kvinner, barn og kjæledyr gjennom fysiske butikker og nettbutikker.

Ofte stilte spørsmål om STORMBERG

Når ble STORMBERG opprettet?
close

Stormberg har levert klær og utstyr til turentusiaster i mer enn 25 år. Selskapet ble grunnlagt av Steinar J. Olsen i 1998 og har vokst raskt siden den gang.

Varemerket har alltid hatt et miljøfokus. I 2007 innførte de pant på brukte turklær, slik at du kan levere inn brukte Stormberg-klær eller Stormberg-sko i alle butikkene deres.

I dag finnes Stormberg på over 20 steder i Norge. Du finner butikker i Bergen, Bodø, Jessheim, Kirkenes, Kristiansand, Lierskogen, Lørenskog, Oslo, Sandefjord, Slitu, Stjørdal, Svolvær, Tromsø, Trondheim, Vestby, Ålesund og Ålgård.

Hvilke merker finner jeg hos STORMBERG?
close

Stormberg designer, produserer og selger produkter under eget varemerke. Med et sterkt fokus på bærekraft, funksjonalitet og kvalitet bruker varemerket materialer av høy kvalitet og følger de høyeste standarder.

Hvordan du kan spare penger hos STORMBERG
close

Det er mange måter å spare penger på hos Stormberg. Du kan finne fantastiske tilbud i nettsidens Sale- og Outlet-seksjoner, eller registrere deg som medlem for å få 15 % rabatt på din første bestilling.

Hvem er STORMBERGs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Stormberg konkurrerer med andre forhandlere av sportsklær i Norge, som Skogstad Sport, Puma, Timberland, Adidas og Intersport.

Er STORMBERG for tiden åpen?
close

De fleste Stormberg-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. Arbeidstiden varierer fra butikk til butikk. De åpner mellom kl. 9.00 og 10.00 om morgenen og stenger mellom kl. 19.00 og 21.00.

Hvor mange STORMBERG-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 23 Stormberg-butikker over hele Norge. Besøk https://www.**Stormberg**.com/no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe STORMBERG-produkter på nettet
close

Stormberg har en nettbutikk med detaljert produktinformasjon og gode tilbud. Du kan handle på nettet og velge mellom frakt og Click & Collect.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos STORMBERG
close

Meld deg inn i Stormbergs kundeklubb og få eksklusive fordeler som medlemstilbud, eksklusive rabattkoder, tilgang til konkurranser med flotte premier og bursdagsgaver.

Rabatter som tilbys av STORMBERG
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.