logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorTIMBERLAND
ANNONSE

De siste TIMBERLAND-tilbudene

TIMBERLAND kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Timberland er et amerikansk varemerke som er kjent for sine utendørssko og -klær. Hovedkontoret ligger i Stratham, New Hampshire, og de har over 300 butikker over hele verden. Timberland tilbyr et omfattende utvalg av fottøy, klær og tilbehør for menn, kvinner og barn i fysiske butikker og på nett.

Ofte stilte spørsmål om TIMBERLAND

Når ble TIMBERLAND opprettet?
close

Timberland ble grunnlagt i 1952 av Nathan Swartz, en ukrainsk skomaker. Selskapets begynnelse går tilbake til da Swartz kjøpte Abington Shoe Company i Abington, Massachusetts.

Selskapet introduserte den første vanntette lærstøvelen i 1973, og denne ble selskapets signaturprodukt. Navnet Timberland ble tatt i bruk i 1978. I årenes løp har selskapet blitt populært over hele verden. Timberland-støvlene har blitt ikoniske i den urbane mote- og hiphop-kulturen.

Hvilke merker finner jeg hos TIMBERLAND?
close

Timberland designer, produserer og selger produkter under eget varemerke. Selskapet fokuserer på kvalitet, holdbarhet, miljøvennlighet og håndverk. Derfor bruker de førsteklasses materialer samtidig som de opprettholder de høyeste standardene.

Hvordan du kan spare penger hos TIMBERLAND
close

Det er mange måter å spare penger på hos Timberland. Du kan besøke nettsiden deres og abonnere på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert om sesongens tilbud, eller besøke outletbutikken for å kjøpe favorittproduktene dine til de beste prisene.

Hvem er TIMBERLANDs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Timberland konkurrerer med andre forhandlere og merker av friluftsklær i Norge, som Stormberg, Skogstad Sport, Puma, Adidas og Intersport.

Er TIMBERLAND for tiden åpen?
close

Timberland-utsalget i Oslo er åpent mandag til lørdag, med åpningstider fra 10:00 til 21:00 på hverdager og fra 10:00 til 19:00 på lørdager. Åpningstidene kan endres på helligdager som nyttårsaften og 1. mai.

Hvor mange TIMBERLAND-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes en offisiell Timberland outlet-butikk i Oslo. Du finner mer informasjon om denne butikken på https://www.**Timberland**.com/en-us/store-locator.

Hvordan kjøpe TIMBERLAND-produkter på nettet
close

Timberland har en internasjonal nettbutikk. Dessverre tilbyr de ikke frakt til Norge. Du kan likevel besøke nettsiden deres for å se hele produktutvalget.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos TIMBERLAND
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Timberland er å abonnere på deres nyhetsbrev. Du kan også følge Timberland på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av TIMBERLAND
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.