logo
ANNONSE

De siste COMFORT-tilbudene

COMFORT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Comfort er Norges eldste butikkjede med hovedkontor på Bryn i Oslo som spesialiserer seg på rørleggerarbeid og tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester knyttet til dette. Selskapet opererer gjennom en nettbutikk, ca. 80 forhandlere og 865 rørleggere.

Ofte stilte spørsmål om COMFORT

Når ble COMFORT opprettet?
close

Comforts historie går tilbake til 1974, da en gruppe på 20 rørleggerbedrifter dannet foreningen Comfort-gruppen. Fem av dem er imidlertid medlemmer den dag i dag. En av dem er F. Jørgensen, som åpnet den første Comfort-butikken i Halden i 1975.

I dag er Comfort den eldste rørleggerkjeden i Norge og driver sin virksomhet gjennom ca. 80 forhandlere og 865 rørleggere. Samtidig tilbyr kjeden alle sine produkter og tjenester via nettbutikken.

Hvilke merker finner jeg hos COMFORT?
close

Comfort markedsfører en omfattende liste over varemerker. Blant dem er Armaturjonsson AS, Dansani, Grundfos, Geberit, Porsgrund, INR Norge AS, Oras, OSO, Roth, ABK-Qviller, Toshiba, Nibe, Vikingbad, Hansgrohe, Fossbad og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos COMFORT
close

I Comfort kan du spare penger ved å benytte deg av alle de gode prisene, rabattene og tilbudene. I tillegg kommer det kampanjer i en periode som gir fantastiske tilbud. Det har også bestillinger for hjemlevering.

Hvem er COMFORTs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Noen av Comforts hovedkonkurrenter i Norge er Byggmakker, Byggmax, Clas Ohlson, Coop Byggmix og andre

Er COMFORT for tiden åpen?
close

Comfort-butikkene åpner dørene til ulike tider. Vanligvis er de åpne fra mandag til fredag fra kl. 08.00 til 16.00, og på lørdager er det noen som har åpent fra kl. 10.00 til 14.00

Hvor mange COMFORT-butikker finnes det over hele landet?
close

Comfort har et stort antall butikker over hele Norge. Gå til https://www.**Comfort**.no/rorlegger/ for å finne den nærmeste for deg.

Hvordan kjøpe COMFORT-produkter på nettet
close

I Comfort kan du kjøpe direkte fra nettbutikken, som tilbyr eksklusive fordeler som rabatter og gode tilbud. I tillegg har du mulighet til å bestille hjemlevering og til å klikke og hente i butikken.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COMFORT
close

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Comfort på er å opprette en konto på nettstedet og benytte seg av alle de gode tilbudene og rabattene. Du kan også følge med på sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn for å bli informert om de siste nyhetene.

Rabatter som tilbys av COMFORT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.