logo

COMFORT kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra COMFORT

Comfort er Norges eldste butikkjede med hovedkontor på Bryn i Oslo som spesialiserer seg på rørleggerarbeid og tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester knyttet til dette. Selskapet opererer gjennom en nettbutikk, ca. 80 forhandlere og 865 rørleggere.

Ofte stilte spørsmål om COMFORT

Hvordan du kan spare penger hos COMFORT

I Comfort kan du spare penger ved å benytte deg av alle de gode prisene, rabattene og tilbudene. I tillegg kommer det kampanjer i en periode som gir fantastiske tilbud. Det har også bestillinger for hjemlevering.

Rabatter som tilbys av COMFORT

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble COMFORT opprettet?

Comforts historie går tilbake til 1974, da en gruppe på 20 rørleggerbedrifter dannet foreningen Comfort-gruppen. Fem av dem er imidlertid medlemmer den dag i dag. En av dem er F. Jørgensen, som åpnet den første Comfort-butikken i Halden i 1975.

I dag er Comfort den eldste rørleggerkjeden i Norge og driver sin virksomhet gjennom ca. 80 forhandlere og 865 rørleggere. Samtidig tilbyr kjeden alle sine produkter og tjenester via nettbutikken.

Er COMFORT for tiden åpen?

Comfort-butikkene åpner dørene til ulike tider. Vanligvis er de åpne fra mandag til fredag fra kl. 08.00 til 16.00, og på lørdager er det noen som har åpent fra kl. 10.00 til 14.00

Hvordan kjøpe COMFORT-produkter på nettet

I Comfort kan du kjøpe direkte fra nettbutikken, som tilbyr eksklusive fordeler som rabatter og gode tilbud. I tillegg har du mulighet til å bestille hjemlevering og til å klikke og hente i butikken.

Hvilke merker finner jeg hos COMFORT?

Comfort markedsfører en omfattende liste over varemerker. Blant dem er Armaturjonsson AS, Dansani, Grundfos, Geberit, Porsgrund, INR Norge AS, Oras, OSO, Roth, ABK-Qviller, Toshiba, Nibe, Vikingbad, Hansgrohe, Fossbad og mange flere.

Hvem er COMFORTs viktigste konkurrenter over hele landet?

Noen av Comforts hovedkonkurrenter i Norge er Byggmakker, Byggmax, Clas Ohlson, Coop Byggmix og andre

Hvor mange COMFORT-butikker finnes det over hele landet?

Comfort har et stort antall butikker over hele Norge. Gå til https://www.**Comfort**.no/rorlegger/ for å finne den nærmeste for deg.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COMFORT

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Comfort på er å opprette en konto på nettstedet og benytte seg av alle de gode tilbudene og rabattene. Du kan også følge med på sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn for å bli informert om de siste nyhetene.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos COMFORT

De beste tilbudene for å spare hos COMFORT

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Jernvareforretninger butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 21 Jernvareforretninger butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.