logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorWHEAT
ANNONSE

De siste WHEAT-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra WHEAT

WHEAT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Wheat er et barneklærmerke som er laget for å leve i og leke med. Wheat er kjent for sine sterke skandinaviske designtradisjoner, unike håndtegnede signaturtrykk og design med fokus på høy kvalitet og komfort.

Ofte stilte spørsmål om WHEAT

Når ble WHEAT opprettet?
close

Wheat ble grunnlagt i Danmark i 2002 og har blitt et internasjonalt varemerke. Det er et av de mest populære merkene i Skandinavia.

Hvilke merker finner jeg hos WHEAT?
close

Wheat designer, produserer og selger sine egne merkevarer. Hvert eneste produkt de lager, lages ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos WHEAT
close

Hvis du ønsker å spare penger, kan du gå inn på Wheats nettside og bla gjennom salgsseksjonen. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Wheat-katalogene og nyte godt av de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er WHEATs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Blant Wheats konkurrenter finner du Mango, Zara, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi´s, Gap og mange andre merker.

Er WHEAT for tiden åpen?
close

Wheat åpner dørene mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvor mange WHEAT-butikker finnes det over hele landet?
close

Wheat har mer enn 25 butikker i hele Skandinavia.

Hvordan kjøpe WHEAT-produkter på nettet
close

Wheats hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også en størrelsesguide i tilfelle du er i tvil om størrelsen din, samt leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos WHEAT
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Wheat, bør du abonnere på nettsiden deres. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Wheat på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av WHEAT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.