logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorWHEAT

WHEAT kundeaviser - Tilbud juli 2024

Gode tilbud i kundeaviser fra WHEAT

Wheat er et barneklærmerke som er laget for å leve i og leke med. Wheat er kjent for sine sterke skandinaviske designtradisjoner, unike håndtegnede signaturtrykk og design med fokus på høy kvalitet og komfort.

Ofte stilte spørsmål om WHEAT

Hvordan du kan spare penger hos WHEAT

Hvis du ønsker å spare penger, kan du gå inn på Wheats nettside og bla gjennom salgsseksjonen. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Wheat-katalogene og nyte godt av de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Rabatter som tilbys av WHEAT

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg.

Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble WHEAT opprettet?

Wheat ble grunnlagt i Danmark i 2002 og har blitt et internasjonalt varemerke. Det er et av de mest populære merkene i Skandinavia.

Er WHEAT for tiden åpen?

Wheat åpner dørene mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvordan kjøpe WHEAT-produkter på nettet

Wheats hjemmeside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også en størrelsesguide i tilfelle du er i tvil om størrelsen din, samt leveringsinformasjon.

Hvilke merker finner jeg hos WHEAT?

Wheat designer, produserer og selger sine egne merkevarer. Hvert eneste produkt de lager, lages ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvem er WHEATs viktigste konkurrenter over hele landet?

Blant Wheats konkurrenter finner du Mango, Zara, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi´s, Gap og mange andre merker.

Hvor mange WHEAT-butikker finnes det over hele landet?

Wheat har mer enn 25 butikker i hele Skandinavia.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos WHEAT

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Wheat, bør du abonnere på nettsiden deres. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Wheat på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos WHEAT

De beste tilbudene for å spare hos WHEAT

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Mote butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 75 Mote butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.