logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorNEWYORKER
ANNONSE

De siste NEWYORKER-tilbudene

NEWYORKER kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Newyorker er en tysk klesforhandler med hovedkontor i Braunschweig. Selskapet driver mer enn 1100 butikker i 47 land. Newyorker har over 20 000 ansatte.

Ofte stilte spørsmål om NEWYORKER

Når ble NEWYORKER opprettet?
close

Selskapet ble startet i 1947 da den første butikken åpnet i Flensburg under navnet "Jeans Shop Number One". I desember 2006 passerte selskapet den første milliarden i omsetning. Selskapet begynte å operere utenfor sine opprinnelige grenser i 1994 da den første utenlandske Newyorker-butikken åpnet i Linz i Østerrike. Det tok ikke lang tid før den første filialen åpnet i Norge i 2012. I løpet av de neste årene har Newyorker blitt et av de største internasjonale motemerkene.

Hvilke merker finner jeg hos NEWYORKER?
close

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av egne merkevarer, blant annet Icono, FB sister, Amisu, Smog, FSBN, Soya Fashion, Black Squad, Icono, Viva Couture, Censored og IQ.

Hvordan du kan spare penger hos NEWYORKER
close

Det er flere måter for kundene å spare penger med Newyorker. Newyorker sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan sjekke ut Newyorkers nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på nettstedet deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Hvem er NEWYORKERs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Newyorker konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Newyorker konkurrerer med er Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It og Baby Comfort.

Er NEWYORKER for tiden åpen?
close

Noen av Newyorkers butikker er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 18.00. Med unntak av søndager da de fleste butikkene er stengt.

Hvor mange NEWYORKER-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 8 Newyorker utsalgssteder i Trondheim, Oslo, Bergen, Kristiansand, Ålesund og Stavanger.

Hvordan kjøpe NEWYORKER-produkter på nettet
close

Gå inn på Newyorkers nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt sjekke kjøpshistorikken din og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NEWYORKER
close

Newyorker-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Newyorkers e-postliste og ikke gå glipp av de gode tilbudene og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Newyorkers siste salgstilbud levert rett i innboksen din.

Rabatter som tilbys av NEWYORKER
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.