logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorDEGUY
ANNONSE

De siste DEGUY-tilbudene

DEGUY kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Deguy er en butikk for dameklær i Norge. De driver fysiske butikker og en nettbasert markedsplass med hjemlevering. Deguy tilbyr et komplett utvalg av klær til jobb, fest og fritid.

Ofte stilte spørsmål om DEGUY

Når ble DEGUY opprettet?
close

Selskapet ble startet i 1974 av Else og Svein Aadland i Bergen. I dag har virksomheten utviklet seg til å omfatte 7 butikker i Bergen, Stavanger, Sandnes og Oslo, samt en nettbutikk.

Hvilke merker finner jeg hos DEGUY?
close

Selskapet markedsfører selvproduserte klær under varemerket "Tricot", som gjennom mange år har blitt et kjent navn i bransjen. I Deguy finner du også merker som American Vintage, Busnel, Enamel, Lois, Mala Alisha, Neo-Noir, PBO, Sandy, Cambio, Gustav og Dante6, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos DEGUY
close

Den beste måten å spare penger på hos Deguy er å besøke nettsiden deres, i seksjonene "Outlet" og "Salg", for å oppdage alle tilbudene.

Hvem er DEGUYs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Deguy konkurrerer i Norge med andre dameklær- og motebutikker og -merker, blant annet Mango, Floyd Grensen, Follestad, Only, Envelope 1976 og Holzweiler.

Er DEGUY for tiden åpen?
close

Hver Deguy-butikk er åpen i henhold til åpningstidene. På Deguys nettside kan du klikke på knappen "våre butikker" for å se adressen og telefonnummeret til hver enkelt butikk, og der kan du finne ut de spesifikke åpningstidene for hver enkelt butikk.

Hvor mange DEGUY-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge har Deguy 7 butikker. Du finner dem på Deguy Lagoon, Deguy Gallery, Deguy Åsane, Amanda, Deguy Stavanger, Deguy Square og Wi-To by Deguy - Oslo. På nettsiden finner du informasjon om hver enkelt butikk og en direkte lenke for å kommunisere med dem.

Hvordan kjøpe DEGUY-produkter på nettet
close

https://www.**Deguy**.no/ kan du bla gjennom de ulike kategoriene på nettet, velge produkter og legge dem i handlekurven. Nettet tilbyr rask levering (du kan velge mellom Bring og DHL), betaling senere, åpent kjøp og betaling med Vipps.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos DEGUY
close

Du kan følge Deguy på Instagram eller Facebook, der de legger ut nyheter, tilgjengelige produkter og looks for å inspirere deg. Hvis du er i tvil, har forslag eller spørsmål og trenger å kontakte merket, kan du ringe dem eller sende dem en e-post, og de vil prøve å gi deg et best mulig svar.

Rabatter som tilbys av DEGUY
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.