homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorBilxtra
ANNONSE

De siste Bilxtra-tilbudene

Bilxtra kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Bilxtra tilhører konsernet Sørensen og Balchen og er samtidig Norges største bilutstyrs- og verkstedkjede. Selskapet driver kommersiell virksomhet gjennom én nettbutikk, 68 fysiske butikker og 260 verksteder over hele landet.

Kommer Bilxtra til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om Bilxtra

Når ble Bilxtra opprettet?
Open

Opprinnelsen til Bilxtra går tilbake til 2009 som et bilrelatert selskap. I løpet av årene ble selskapet kjøpt opp av Sørensen og Balchen, et gammelt og tradisjonsrikt selskap i bilbransjen, etablert i 1907 som bilimportør og handelsselskap og en ledende distributør av slitedeler og rekvisita.

I dag er Bilxtra Norges største bilutstyrs- og verkstedkjede, og driver sin virksomhet gjennom én nettbutikk, 68 fysiske butikker og 260 verksteder over hele landet, blant annet i Hammerfest, Lakselv, Tromsø og Bardufoss.

Hvilke merker finner jeg hos Bilxtra?
Open

Bilxtra markedsfører en omfattende liste over kjente merker. Blant annet Thule, BeSafe, Fenice, AVA, DEFA, Strands, Kenwood, CTEK, Castrol, Rupes, Hybrid, Meguiars, Packline og Skiguard.

Hvordan du kan spare penger hos Bilxtra
Open

I Bilxtra kan du spare penger ved å benytte deg av alle de gode prisene, tilbudene, kampanjene og rabattene. I tillegg er det gratis levering fra et visst kjøpsbeløp og spesielle fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet.

Hvem er Bilxtras viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Noen av Bilxtras største konkurrenter i Norge er Biltema, Bauhaus, Birk Sport og flere andre.

Er Bilxtra for tiden åpen?
Open

Butikkene til Bilxtra åpner dørene til samme tider. Generelt gjør de det fra mandag til lørdag fra kl. 8.00 til kl. 16.00. På søndager er de imidlertid stengt.

Hvor mange Bilxtra-butikker finnes det over hele landet?
Open

Bilxtra har rundt 68 butikker over hele Norge. For å finne den nærmeste, besøk https://Bilxtra.no/butikker?lat=65.111244&lng=15.042978&zoom=3.74

Hvordan kjøpe Bilxtra-produkter på nettet
Open

I Bilxtra kan du kjøpe direkte fra nettsiden, som tilbyr interessante rabatter og eksklusive fordeler. Du får også muligheten til gratis levering eller til å bestille på nettet og hente i nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos Bilxtra
Open

Den beste måten å få eksklusive fordeler i Bilxtra er å opprette en konto i nettbutikken samt følge sosiale medier for å bli informert om de siste nyhetene. Det gir også spesielle fordeler for de som abonnerer på nyhetsbrevet.

Rabatter som tilbys av Bilxtra
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.