logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorNORRØNA
ANNONSE

De siste NORRØNA-tilbudene

NORRØNA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Norrøna er et norsk varemerke for friluftsklær og sportsutstyr. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Norge. Norrøna har mer enn 200 filialer over hele verden.

Ofte stilte spørsmål om NORRØNA

Når ble NORRØNA opprettet?
close

Selskapet ble grunnlagt 29. april 1929 av Jørgen Jørgensen. Han ble etterfulgt av sønnen Bjarne, Bjarnes sønn Ole Jørgen og i 2005 av Ole Jørgens sønn Jørgen Jørgensen, som åpnet selskapets første butikk i november 2009. Siden den gang har selskapet ekspandert til blant annet friluftsklær og ekspedisjonsutstyr for en rekke ulike idretter.

Hvilke merker finner jeg hos NORRØNA?
close

Norrøna selger og distribuerer egne merkevarer under egne varemerker.

Hvordan du kan spare penger hos NORRØNA
close

Det finnes flere måter å spare penger på hos Norrøna. Norrøna sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Norrønas aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du også begynne å tjene Cash Points på alle fullpriskjøp,

Hvem er NORRØNAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Norrøna konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Norrøna konkurrerer med er Anton Sport, XXL, Odlo Store og tegu Sport 1.

Er NORRØNA for tiden åpen?
close

Noen av **Norrøna**-butikkene er tilgjengelige mandag til fredag fra kl. 10.00 til 20.00 og på lørdager fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange NORRØNA-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 131 utsalgssteder i blant annet Ålgård, Alta, Beitostølen, Bergen, Bodø, Vest, Gulskogen og Bogstadveien.

Hvordan kjøpe NORRØNA-produkter på nettet
close

Gå inn på Norrøna sine nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Nettbutikken tilbyr også leverings- og frakttjenester for dine nettkjøp.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NORRØNA
close

Norrøna-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Norrønas e-postliste for å ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Norrønas siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av NORRØNA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.