logo
ANNONSE

De siste NORMAL-tilbudene

NORMAL kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Normal er en dansk lavpriskjede. Selskapet har i dag mer enn 100 butikker i regionen.

Ofte stilte spørsmål om NORMAL

Når ble NORMAL opprettet?
close

Normal er en danskeid butikkjede som er en del av den internasjonale Normal-kjeden, med butikker flere steder i Europa. Selskapet åpnet dørene til sin første danske butikk i Silkeborg i april 2013. Siden den gang har Normal vokst enormt og er i dag en kjede med mer enn 400 butikker som har nådd andre territorier som Norge, Sverige, Nederland, Frankrike, Finland og Portugal.

Hvilke merker finner jeg hos NORMAL?
close

Normal selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer i sine kataloger. Blant dem kan kundene finne Dr. Beckmann, Garnier, Colgate, Gillette, Family fresh, L'Oreal og mer.

Hvordan du kan spare penger hos NORMAL
close

Det er flere måter for kundene å spare penger hos Normal. Normal sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan sjekke ut Normals nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg til dette kan du også bla gjennom deres faste lave priser.

Hvem er NORMALs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Normal konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Normal konkurrerer med er Europris, Nor Dagligvarer Import, , A Food Market, EkoMarket, Extra Gran og Coop Mega.

Er NORMAL for tiden åpen?
close

Noen av Normals filialer har åpent mandag til fredag fra 10.00 til 19.00 og på lørdager fra 10.00 til 18.00.

Hvor mange NORMAL-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 157 utsalgssteder i blant annet Bergen, Trondheim, Oslo, Alta og Fauske.

Hvordan kjøpe NORMAL-produkter på nettet
close

Gå inn på Normals hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos NORMAL
close

Normal-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan også abonnere på Normals e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Normals siste salgstilbud direkte i innboksen din.

Rabatter som tilbys av NORMAL
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.