logo
ANNONSE

De siste STORCASH-tilbudene

STORCASH kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Storcash er en norsk grossist med hovedkontor i Oslo. Selskapet tilhører Norges Gruppen og driver 11 butikker over hele landet. De selger mat og drikke i store kvanta til alle bedrifter, inkludert restauranter, lag og foreninger.

Ofte stilte spørsmål om STORCASH

Når ble STORCASH opprettet?
close

Storcashs historie går tilbake til 1965, da en cash-and-carry-butikk ved navn JOH-GROS AS ble grunnlagt i Oslo. Disse butikkene ekspanderte gradvis over hele landet. I 1991 ble flere av disse varehusene slått sammen til ett, noe som ga opphav til den første Storcash-butikken.

I dag har Storcash 11 butikker over hele Norge. Du finner Storcash i store byer som Oslo, Bergen, Skien, Fredrikstad, Kristiansand, Drammen, Haugesund, Stavanger, Trondheim og Bodø.

Hvilke merker finner jeg hos STORCASH?
close

Storcash tilbyr produkter fra kjente merkevarer til konkurransedyktige priser. Selskapet har tilgang til over 20 000 varelinjer gjennom hovedleverandøren ASKO.

Hvordan du kan spare penger hos STORCASH
close

Det er enkelt å spare penger hos Storcash. Selskapet tilbyr superbesparende ukentlige tilbud i sin fysiske butikk. Besøk nettsiden deres og abonner på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene.

Hvem er STORCASHs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Storcash konkurrerer med andre grossister i Norge, som Europris, Rema 1000 og Metro Cash & Carry.

Er STORCASH for tiden åpen?
close

De fleste Storcash-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. På hverdager har de åpent fra kl. 07.00 til 18.00. På lørdager er åpningstiden kortere, fra kl. 07.00 til 15.00. Arbeidstidene kan endres på spesielle datoer, som jul og nyttår.

Hvor mange STORCASH-butikker finnes det over hele landet?
close

Det finnes 11 Storcash-butikker i Norge. De fleste av dem ligger i de sørlige delene av landet. Gå til https://**Storcash**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan kjøpe STORCASH-produkter på nettet
close

Storcash har ingen nettbutikk. Du kan besøke Storcash' hjemmeside for å finne informasjon om selskapet, holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene og abonnere på nyhetsbrevet.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos STORCASH
close

Bli medlem av Alltid! for å få eksklusive fordeler hos Storcash. Som medlem får du bonusrabatter og spesialtilbud. Du kan også laste ned appen deres og følge dem på sosiale medier for å holde deg oppdatert om nyheter, tilbud og arrangementer.

Rabatter som tilbys av STORCASH
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.