logo

STORCASH kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra STORCASH

Storcash er en norsk grossist med hovedkontor i Oslo. Selskapet tilhører Norges Gruppen og driver 11 butikker over hele landet. De selger mat og drikke i store kvanta til alle bedrifter, inkludert restauranter, lag og foreninger.

Ofte stilte spørsmål om STORCASH

Hvordan du kan spare penger hos STORCASH

Det er enkelt å spare penger hos Storcash. Selskapet tilbyr superbesparende ukentlige tilbud i sin fysiske butikk. Besøk nettsiden deres og abonner på nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av STORCASH

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble STORCASH opprettet?

Storcashs historie går tilbake til 1965, da en cash-and-carry-butikk ved navn JOH-GROS AS ble grunnlagt i Oslo. Disse butikkene ekspanderte gradvis over hele landet. I 1991 ble flere av disse varehusene slått sammen til ett, noe som ga opphav til den første Storcash-butikken.

I dag har Storcash 11 butikker over hele Norge. Du finner Storcash i store byer som Oslo, Bergen, Skien, Fredrikstad, Kristiansand, Drammen, Haugesund, Stavanger, Trondheim og Bodø.

Er STORCASH for tiden åpen?

De fleste Storcash-butikkene holder åpent fra mandag til lørdag. På hverdager har de åpent fra kl. 07.00 til 18.00. På lørdager er åpningstiden kortere, fra kl. 07.00 til 15.00. Arbeidstidene kan endres på spesielle datoer, som jul og nyttår.

Hvordan kjøpe STORCASH-produkter på nettet

Storcash har ingen nettbutikk. Du kan besøke Storcash' hjemmeside for å finne informasjon om selskapet, holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene og abonnere på nyhetsbrevet.

Hvilke merker finner jeg hos STORCASH?

Storcash tilbyr produkter fra kjente merkevarer til konkurransedyktige priser. Selskapet har tilgang til over 20 000 varelinjer gjennom hovedleverandøren ASKO.

Hvem er STORCASHs viktigste konkurrenter over hele landet?

Storcash konkurrerer med andre grossister i Norge, som Europris, Rema 1000 og Metro Cash & Carry.

Hvor mange STORCASH-butikker finnes det over hele landet?

Det finnes 11 Storcash-butikker i Norge. De fleste av dem ligger i de sørlige delene av landet. Gå til https://**Storcash**.no/butikker for å finne din nærmeste butikk.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos STORCASH

Bli medlem av Alltid! for å få eksklusive fordeler hos Storcash. Som medlem får du bonusrabatter og spesialtilbud. Du kan også laste ned appen deres og følge dem på sosiale medier for å holde deg oppdatert om nyheter, tilbud og arrangementer.

Få de beste tilbudene for å spare stort hos STORCASH

De beste tilbudene for å spare hos STORCASH

Leter du etter måter å spare penger i din lokale Supermarkeder butikk? Da har du kommet til rett sted!

365 Tilbud gir deg tilgang til over 28 Supermarkeder butikker i Norway inkludert {{store name}} og mange flere.

Bestill tilbud
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.