logo
homeIcon
  1. separatorMøbler
  2. separatorBOLIA
ANNONSE

De siste BOLIA-tilbudene

BOLIA kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Bolia er et dansk designfirma som ble startet i 2000. Det er en stor familie med over 800 lidenskapelige kreative som elsker å utfordre det vanlige og utforske nye måter å leve, jobbe og designe på.

Selskapet har hovedkontor i Aarhus.

Ofte stilte spørsmål om BOLIA

Når ble BOLIA opprettet?
close

Bolia er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 2000.

Hvilke merker finner jeg hos BOLIA?
close

Bolia designer, produserer og selger sine egne varemerker. Hvert eneste produkt de lager, er laget ved hjelp av de høyeste standarder og kvalitetsmaterialer.

Hvordan du kan spare penger hos BOLIA
close

Det er mange måter å spare penger på hos Bolia. Du kan for eksempel bla gjennom Outlet-delen på nettsiden for å finne rabatter på alle slags produkter. Husk også å besøke 365 Tilbud for å finne de nyeste Bolia-katalogene og nyte godt av de beste kampanjene for å spare på alt du trenger.

Hvem er BOLIAs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Black Design, Zara Home, BoConcept og Ikea er noen av Bolias konkurrenter.

Er BOLIA for tiden åpen?
close

Bolia åpner dørene mandag til fredag fra kl. 10.00 til 19.30. På lørdager er det åpent fra kl. 10.00 til 18.00.

Hvor mange BOLIA-butikker finnes det over hele landet?
close

Bolia har mer enn 500 forhandlere i mer enn 50 land over hele verden.

Hvordan kjøpe BOLIA-produkter på nettet
close

Bolias nettside finner du ikke bare eksklusive tilbud og rabatter, men du kan også melde deg på nyhetsbrevet. På nettsiden finner du også leveringsinformasjon.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos BOLIA
close

Hvis du ønsker å få eksklusive fordeler hos Bolia, bør du abonnere på nettsiden. Da får du både gratis innhold og eksklusive tilbud. Det er også mange måter å betale for det du har kjøpt.

Du kan også følge Bolia på Instagram, Facebook, Pinterest og Twitter for å få den nyeste informasjonen, rabatter og kuponger.

Rabatter som tilbys av BOLIA
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.