logo
ANNONSE

De siste SONY-tilbudene

SONY kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

Sony er et japansk multinasjonalt selskap med fokus på produksjon og salg av elektronikk- og teknologiprodukter. Selskapet har en lang historie i markedet, og hovedkontoret ligger i Tokyo i Japan. Sony har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden. Sony selger sine produkter i Norge gjennom et bredt nettverk av selvstendige butikker.

Ofte stilte spørsmål om SONY

Når ble SONY opprettet?
close

Sony ble grunnlagt i 1946 i Japan av Masaru Ibuka og Akio Morita. I begynnelsen og etter andre verdenskrig drev Sony med reparasjon av radioer og produksjon av kortbølgeomformere og adaptere. I de påfølgende årene gjennomgikk selskapet en kraftig ekspansjonsprosess og begynte å utvikle mer sofistikerte elektroniske produkter.

Sony ble raskt et svært anerkjent varemerke på det japanske markedet. Noen år senere begynte selskapet å ekspandere internasjonalt og ble et ledende varemerke innen elektronikk over hele verden.

I Norge etablerte Sony seg i 1969 og har siden den gang vært et varemerke med et godt rykte på det norske markedet. I dag selger Sony sine produkter i Norge gjennom et bredt nettverk av uavhengige forhandlere.

Hvilke merker finner jeg hos SONY?
close

Sony er en anerkjent global elektronikkprodusent og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos SONY
close

Det er veldig enkelt å spare penger ved å benytte seg av tilbudene og kampanjene som publiseres på den offisielle nettsiden. På Sonys nettbutikk er det en "Tilbud"-seksjon hvor kundene kan finne et stort utvalg av produkter til nedsatte priser. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos Sony.

Hvem er SONYs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

Sony konkurrerer i Norge med andre merker som blant annet LG, Samsung og Philips.

Er SONY for tiden åpen?
close

Sony har ikke egne fysiske butikker i Norge.

Hvor mange SONY-butikker finnes det over hele landet?
close

Sony har ikke egne fysiske butikker i Norge. Kundene kan imidlertid finne produktene i et bredt nettverk av uavhengige butikker og i nettbutikken.

Hvordan kjøpe SONY-produkter på nettet
close

Sony har en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe produktene og få dem levert hjem.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SONY
close

Hos Sony kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nettet og få produktene levert på døren. Sony selger sine produkter gjennom et bredt nettverk av forhandlere over hele Norge, slik at kundene kan finne Sony-produkter på tusenvis av steder.

Rabatter som tilbys av SONY
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.