logo
homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorGANT
ANNONSE

De siste GANT-tilbudene

GANT kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud

GANT er en svensk klesforhandler som opererer i 70 markeder med over 4 000 forhandlere og GANT-butikker over hele verden. Hovedkontoret ligger i dag i Stockholm, Sverige.

Ofte stilte spørsmål om GANT

Når ble GANT opprettet?
close

Selskapet ble grunnlagt i 1949 av Bernard GANTmacher og var opprinnelig basert i New Haven, Connecticut. I løpet av de neste årene vokste GANT med stor suksess over hele verden og åpnet filialer i andre land, blant annet i Norge.

Hvilke merker finner jeg hos GANT?
close

Selskapet selger og distribuerer egne merkevarer under egne varemerker.

Hvordan du kan spare penger hos GANT
close

Det er flere måter for kundene å spare penger hos GANT. GANT sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene sine. Du kan sjekke ut GANTs nåværende ukentlige tilbud tilgjengelig på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare opptil 30% avslag på utvalgte varer.

Hvem er GANTs viktigste konkurrenter over hele landet?
close

GANT konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene GANT konkurrerer med er blant annet Holzweiler, Mette Møller, Polarn O. Pyret, name It, ONLY og Newyorker.

Er GANT for tiden åpen?
close

Noen av GANTs filialer er åpne mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 og søndag fra kl. 10.00 til 16.00. På søndager holder de fleste butikkene stengt.

Hvor mange GANT-butikker finnes det over hele landet?
close

I Norge finnes det for tiden 10 utsalgssteder i Oslo, Tromsø, Rådal, Bergen, Ålesund, Stavanger, Slemmestad og Tønsberg.

Hvordan kjøpe GANT-produkter på nettet
close

Gå inn på GANTs hjemmeside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, samt spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Med kontoen din blir du medlem av GANTs kundeklubb og får tilgang til gratis frakt og elektroniske kvitteringer.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos GANT
close

GANT-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på GANTs e-postliste og ikke gå glipp av deres gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta GANTs siste salgstilbud direkte i innboksen din. Med abonnementet ditt får du også 10 % velkomstrabatt.

Rabatter som tilbys av GANT
close

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.