logo
ANNONSE

KVIK kundeaviser - Aktuelle tilbud

Gode tilbud i kundeaviser fra KVIK

Kvik er et dansk selskap som spesialiserer seg på kjøkken-, baderoms- og garderobemøbler. Hovedkontoret ligger i dag i Vildbjerg i Midtjylland. Selskapet har over 170 franchiseeide og -drevne butikker i 13 land og over 1 000 ansatte.

Ofte stilte spørsmål om KVIK

Hvordan du kan spare penger hos KVIK

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Kvik. Kvik sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Kviks nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne deres beste priser og salgstilbud for deg. Ikke glem at du kan spare opptil 40% avslag på utvalgte varer.

Rabatter som tilbys av KVIK

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

Når ble KVIK opprettet?

Selskapets historie begynte i 1983 da Knud Boel Troelsen grunnla kjøkkenfirmaet Kvik i hjertet av Jylland i Danmark. Etter den første suksessen begynte butikken raskt å ekspandere utenfor landets grenser da den i 2002 åpnet sin første filial i Norge. I dag har selskapet flere butikker over hele regionen.

Er KVIK for tiden åpen?

Noen av Kviks filialer er åpne mandag til lørdag fra kl. 10.00 til 20.00.

Hvordan kjøpe KVIK-produkter på nettet

Gå inn på Kviks nettside og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven, spore bestillingene dine og velge favorittproduktene dine. Du kan også bestille time på nettet når du har behov for det.

Hvilke merker finner jeg hos KVIK?

Kvik selger og distribuerer et nøye utvalgt utvalg av danskdesignede produkter av høy kvalitet. Selskapet markedsfører sine egne merkevarer under egne varemerker. I tillegg tilbyr Kvik andre toppmerker som Bosch, Siemens, Zanussi og Neff.

Hvem er KVIKs viktigste konkurrenter over hele landet?

Kvik konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Kvik konkurrerer med er Tannum Møbler, Eske Interiør og Design, Bolia.com, Skeidar og Aword design.

Hvor mange KVIK-butikker finnes det over hele landet?

I Norge finnes det i dag ca. 16 avdelinger, blant annet i Ålesund, Billingstad, Oslo, Bergen, Mosjøen, Førde, Gjøvik og Ski.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos KVIK

Kvik-kunder kan dra nytte av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Kviks e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Kviks siste salgstilbud direkte i innboksen din.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.