logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge
ANNONSE

De 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge

De 5 beste butikkene for kjøp av elektronisk utstyr i Norge

Mange av oss prøver fortsatt å skape en effektiv arbeidsplass hjemme. Det går fint å jobbe med en laptop ved kjøkkenbordet i noen dager, men etter en stund ønsker vi kanskje et mer permanent oppsett. Det vil ikke bare gi oss et dedikert mentalt område å jobbe i, men de ergonomiske fordelene vil også hjelpe kroppen til å føle seg bedre. Arbeidsmiljøet bør være plassert i et eget rom, helst vekk fra fellesarealer og barnerom. Kanskje kan du sette av et rom til datamaskin og skriverstasjon, samt hyller til mapper, bøker og annet. Hvis du tenker på å oppgradere hjemmekontoret og kjøpe ny elektronikk, anbefaler vi å besøke noen av Norges ledende elektronikkbutikker.

Clas Ohlson

2.jpg

Clas Ohlson tilbyr et bredt utvalg av produkter i sine butikker: datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, mobiltelefoner, TV-er, høyttalere, støpsler og kabler, kameraer, kjøkkenutstyr, verktøy, ladere og mye mer. Denne butikken selger og distribuerer et bredt utvalg av lokale og internasjonale merker som Samsung, Huawei, Philips, Logitech og Razer. Ta en titt på de aktuelle kampanjene og tilbudene i butikkene og på nettsidene deres for å finne de billigste varene og de beste tilbudene.

Coop Elektro

3.jpg

Hos Coop Elektro finner du datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, smartklokker, husholdningsartikler, belysningstilbehør, verktøy, mobiltelefoner, TV-er, ladere, husholdningsartikler og møbler, bilmultimedia og mye mer. Det er mange måter å spare penger på hos Coop Elecktro. Ta en titt på aktuelle tilbud og kampanjer for å finne de beste prisene og spare opptil 25 % på utvalgte varer.

Elektroimportøren

4.jpg

Elektroimportøren er en annen kjede der du finner alle slags elektroniske apparater: TV-er, høyttalere, radioer, hjemmekinoanlegg, hodetelefoner, multimediaspillere, mobiltelefoner, nettbrett, lesebrett, smartklokker, datamaskiner, kjøkkenmaskiner, husholdningsartikler og tilbehør. Selskapet selger og distribuerer et bredt utvalg av ledende merkevarer i sine butikker og på nettet. Hvis du vil spare penger på Elektroimportøren, kan du ta en titt på de mange ukentlige og sesongbaserte tilbudene og gjøre forskjellen.

Teknikmagasinet

5.jpg

Teknikmagasinet tilbyr et bredt produktutvalg med mer enn 45 000 produkter innen data, multimedia og elektronikk. Du finner datamaskiner og bærbare PC-er, kontorrekvisita, skrivere, PC-tilbehør, smartklokker, husholdningsartikler, belysning, verktøy, mobiltelefoner, TV-er, høyttalere, støpsler og kabler, verktøy, ladere og mye mer. Sjekk tilgjengelige tilbud for å finne de beste kampanjene og prisene. I tillegg tilbyr Teknikmagasinet gratis levering for bestillinger over 341 kroner.

Telia

6.jpg

Telia har de beste smartenhetene for deg: mobiltelefoner, datamaskiner, nettbrett, smartklokker og alt mulig tilbehør slik at du kan fornye enhetene på kontoret. De har en eksklusiv salgsseksjon der du finner produkter fra de beste merkene til gode priser. Apple, Xqisit, Samsung, Pixel, som er de beste merkene som selges av denne butikken.

365 Tilbud gir deg alle tilbudskatalogene til dine favorittelektronikkbutikker i Norge. Dra nytte av rabatter og kampanjer og forny utstyret ditt.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.