homeIcon
  1. separatorElektronikk
  2. separatorCOOP ELEKTRO
ANNONSE

De siste COOP ELEKTRO-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra COOP ELEKTRO

COOP ELEKTRO kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Coop Elektro er en norsk butikkjede for forbrukerelektronikk. Selskapet eies og samarbeider med Coop.

Kommer COOP ELEKTRO til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om COOP ELEKTRO

Når ble COOP ELEKTRO opprettet?
Open

Den første Coop Elektro-butikken ble åpnet i 1975 som Samvirkelaget Elektro (S-Elektro) for Coop Norge SA. Senere, i 2002, ble den omprofilert til Coop Elektro. I løpet av de neste årene fortsatte Coop Elektro sin virksomhet i regionen og åpnet flere filialer over hele Norge.

Hvilke merker finner jeg hos COOP ELEKTRO?
Open

Coop Elektro selger og distribuerer et stort utvalg av merkevarer fra blant annet Apple, Samsung, Wilfa, Philips, AEG, Lenovo, Gorenje og Bosch.

Hvordan du kan spare penger hos COOP ELEKTRO
Open

Det er mange måter for kundene å spare penger på hos Coop Elektro. Coop Elektro sørger hele tiden for at kundene er fornøyde med kampanjene deres. Du kan sjekke ut Coop Elektros nåværende ukentlige tilbud som er tilgjengelige på deres hjemmeside for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. Du kan også spare opptil 15% rabatt på utvalgte varer.

Hvem er COOP ELEKTROs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Coop Elektro konkurrerer for det meste med andre lignende butikker og selskaper som også opererer i Norge. Noen av selskapene Coop Elektro konkurrerer med er POWER City, Elkjøp, Elon, Teknikmagasinet og Kjell & Company.

Er COOP ELEKTRO for tiden åpen?
Open

Noen av Coop Elektros filialer er tilgjengelige tirsdag til lørdag fra kl. 08.00 til 18.00.

Hvor mange COOP ELEKTRO-butikker finnes det over hele landet?
Open

I Norge finnes det for tiden 5 Coop Elektro utsalgssteder i Vikeså, Surnadal, Rindal, Hamarvik og Hammerfest.

Hvordan kjøpe COOP ELEKTRO-produkter på nettet
Open

Gå inn på Coop Elektro sine nettsider og opprett din egen konto i nettbutikken. Med kontoen din kan du registrere deg og begynne å legge varer i handlekurven samt sjekke kjøpshistorikken din. Butikken tilbyr også levering mot en liten avgift.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos COOP ELEKTRO
Open

Coop Elektro-kunder kan benytte seg av mange eksklusive fordeler i butikken. Du kan abonnere på Coop Elektros e-postliste og ikke gå glipp av gode tilbud og de siste nyhetene. Bli den første til å motta Coop Elektros siste salgstilbud direkte i innboksen din. I tillegg til dette kan du også bli Coop-medlem og få penger tilbake hver gang du handler, nyte godt av rabattkuponger på det du handler oftest og mye mer.

Rabatter som tilbys av COOP ELEKTRO
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.