logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBillige moteartikler alle kvinner trenger
ANNONSE

Billige moteartikler alle kvinner trenger

Billige moteartikler alle kvinner trenger

Med sesongskiftet fornyes klesskapet. Vi må ikke bare tenke på klærne, men også på tilbehøret som utfyller og forsterker utseendet vårt. Det er ikke nødvendig å bruke hundrevis av kroner for å finne det perfekte plagget. Det gjelder bare å vite hvordan man utnytter tilbudene og kampanjene i norske butikker. Her har vi satt sammen en liste over de fem viktigste tingene alle kvinner trenger. Mulighetene er mange. Det gjelder bare å vite hvordan du skal shoppe for å få tak i tilbehøret til en god pris.

Sko

2.jpg

Zara er på salg, og du kan få den geometriske skoen med hæl for 233,96 kroner. Det passer budsjettet, og selv om det er en vintersko, er det fortsatt noen kalde kvelder igjen, så du kan utnytte dem. Hvis du gjør deg klar for den kommende sommersesongen, kan du finne vakre sandaler med firkantet såle til 350 kroner. Det er bare å bla gjennom katalogen for å finne de beste prisene.

Vesker

3.jpg

En look er aldri helt komplett uten en veske. De fremhever plaggene, og du kan til og med tilføre litt farge hvis du velger å bruke et ensfarget antrekk. For 175 kroner kan du få en stelleveske med rom fra Bagorama. Den kommer i to farger, gul og sennep, og er ideell for en utflukt der du bare har med deg nøkler, penger og mobiltelefon. Hvis du ikke vil slutte å være kul selv når du går til supermarkedet, vil nylonvesken med striper være ideell for deg. Den koster 140 kroner og har nok plass til et godt kjøp.

Øredobber

4.jpg

Øredobber går aldri av moten, men denne sesongen er de mer fasjonable enn noensinne. Små, store eller dinglende, alle design og størrelser er tillatt, og alle vil tilpasse dem til utseendet sitt. Hos Bjørklund finner du flotte og svært billige øreringer. Våre favoritter? De runde metalløredobbene med kantet design. De er tilgjengelige for 117 kroner. På vår favorittliste finner du også øredobbene med et langt anheng og en rund kule nederst. De koster 222 kroner.

Solbriller

5.jpg

Solbriller er ikke lenger et eksklusivt sommerplagg, men kan brukes når som helst på året. Det finnes ulike former, materialer og størrelser, men vi er alle enige om at brune briller med firkantet innfatning alltid er et "must have".
Hos KappAhl koster denne typen briller bare 233,96 kroner. Det finnes også billigere modeller som passer budsjettet ditt. Velg den som passer best til ansiktskonturen din, og invester uten dårlig samvittighet.

Armbånd

6.jpg

Armbånd er like viktige som øredobber for å utfylle ethvert plagg. Hvis du velger et hvitt eller svart antrekk, kan du bruke et fargerikt armbånd for å fremheve looken. Hos Sparkjøp kan du finne flotte armbånd for så lite som 117 kroner.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittmotebutikker i Norge. Forny garderoben din, men gjør også plass til nye og vakre plagg.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.