logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEndre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks
ANNONSE

Endre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks

Endre garderoben din med et begrenset budsjett: Tips og triks

Mote fornyer og resirkulerer seg selv. Vi er alltid på utkikk etter nye trender og løper til butikkene hver gang det er noe vi liker. Vi må avlive myten om at man må bruke mye penger for å kle seg bra. I Norge finnes det mange motebutikker som selger de beste klærne til rimelige priser. Det er en vinn-vinn-situasjon. Du vinner på å spare penger, og du vinner på produktkvalitet. Nostalgi for noen og eksperimentering for andre. Det er det mote handler om. Hvordan endre garderoben din med et begrenset budsjett? Kjøp disse plaggene til en virkelig eksepsjonell pris. Dette er de virkelige tipsene og triksene du trenger å vite.

Cargobukser

2.jpg

Du tror du ikke trenger dem før du ser cargobukser i et butikkvindu. De er den siste motetrenden og kan kombineres perfekt med en oversize t-skjorte. Cargobukser har et helt spesielt design: De er løse og har mange store og firkantede lommer som stikker ut fra plagget. Tidligere ble de bare brukt av menn, men nå oppfordres kvinner til å bruke dem. Zara er det vakre cargobukser til 1000 kroner. Løp og kjøp et par til deg selv.

Oversize t-skjorter

3.jpg

Oversize t-skjorter er ikke lenger forbeholdt skatere og motorsyklister. Mange kjente sangere og skuespillerinner laster opp bilder til nettverkene sine med denne typen plagg. De er et "must" for sommersesongen. Hva går de ut på? T-skjorter, bluser og til og med bukser som er flere størrelser større enn du vanligvis bruker. Hos Bagorama finner du oversize skjorter til 408 kroner.

Miniskjørt

4.jpg

Hvis det er noe som er klassisk med 90-tallet, så er det rosa miniskjørt. De var enhver tenåringsjentes drøm, og i 2023 kom de tilbake med enda større styrke. De var en klisjé i alle Hollywood-filmer, og sangerinner som Britney Spears foreviget dem. Det ideelle tilbehøret? En svart topp slik at øynene fokuserer på skjørtet. På Bjørklund kan du få miniskjørt til 455 kroner.

Transparente kjoler

5.jpg

Transparens er tilbake i trend i alle slags plagg, spesielt i kjoler. Hvis du ikke er sjenert, kan du ta dette alternativet når du har en viktig utflukt. Hvis du vet hvordan du skal kombinere denne kjolen med gode sko og en veske, vil du virkelig skinne. KappAhl har gjennomsiktige strikkede minikjoler til under 500 kroner. Hva er hemmeligheten? Velg undertøy som utfyller og myker opp kjolen.

Jeans med perler

6.jpg

Jeans er en klassiker til alle årstider. Enda mer nå hvis vi kompletterer den med perler for å gi den litt glamour. Hvis du ikke liker å bruke kjoler, er perlejeans alternativet for en gallafest. Kombinasjonen med en enkel jakke er nøkkelen. Hos Sparkjøp finner du et bredt utvalg av jeans i alle prisklasser. De billigste koster 575 kroner.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favorittmotebutikker i Norge. Ikke bruk for mye penger, kle deg for mindre og vær fornøyd.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.