logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe første verktøyene du trenger når du flytter ut
ANNONSE

De første verktøyene du trenger når du flytter ut

De første verktøyene du trenger når du flytter ut

Verktøy er et grunnleggende element som vi må ha hjemme for å kunne fikse uforutsette hendelser som måtte oppstå. Det er viktig å ha det vi trenger for å være forberedt. Det finnes ting som er grunnleggende og som vi kan beholde når vi flytter ut. Du trenger bare å gjøre en liten investering for å skaffe deg disse verktøyene og klare deg uten for eksempel en rørlegger i helgen. Du må sette sammen en velutstyrt verktøykasse med de viktigste tingene. Det handler ikke om å bli gjør-det-selv-ekspert, men om å ha det grunnleggende som kan hjelpe deg ut av mer enn ett problem. I Norge finnes det store rørlegger- og gjør-det-selv-butikker der du finner et mangfold av grunnleggende verktøy for å gjøre jobben hjemme selv. Noen av dem er Bademyljø, Biggmax eller Dewalt. Dette er verktøyene du ikke har råd til å være foruten.

Skrutrekker

2.jpg

Skrutrekkeren er et verktøy som får deg ut av mer enn ett problem. Det kan være lurt å ha den klar i en mer eller mindre universell størrelse eller satse på et sett med skrutrekkere som dekker alle uforutsette eventualiteter. Det finnes forskjellige typer: flat skrutrekker, Philips-skrutrekker, Torx-skrutrekker, rørskrutrekker, unbrakoskrutrekker. Ikke alle skruehoder er like, og derfor er det nødvendig å ha en skrutrekker som passer best mulig.

Skiftenøkkel

3.jpg

For at du ikke skal rote deg bort i skiftenøkkelstørrelser, er det viktig å ha en skiftenøkkel med justerbart hode som til enhver tid passer til dine behov. Forskjellen mellom denne skiftenøkkelen og de faste skiftenøklene ligger i at den er justerbar, noe som gjør at den kan brukes til å arbeide med mange forskjellige størrelser. Munnstykket er litt skråstilt i forhold til håndtakets akse for å lette justeringen.

Hammer

4.jpg

En hammer er nødvendig for å henge opp bilder eller slå inn spiker i møbler. Velg en som har en klo i den andre enden for å trekke ut spikrene og et gummihåndtak, da det absorberer slagene bedre og gjør den lettere å holde. Hammeren brukes til å nagle, meisle, prege, flate ut og andre oppgaver som varierer avhengig av størrelse, materiale og modell.

Målebånd

5.jpg

Et målebånd er et must i verktøykassen, da det er uunnværlig for enhver oppgave. Du vil alltid ha behov for å måle hvor du skal spikre, lage hull eller lime, så det er lurt å bruke et av metall for å unngå at det slites.

Avretter

6.jpg

Si farvel til skjeve bilder og skjeve hyller. Selv om mange smarttelefoner i dag har vater, er det ingenting som slår det pålitelige vaterpasset fra en mannsalder. Vaterpasset har utallige bruksområder, for eksempel innen snekring, murerarbeid, smedarbeid, rørleggerarbeid og til og med ulike oppgaver i hjemmet.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine favoritt rørlegger- og gjør-det-selv-butikker i Norge, slik at mindre reparasjoner i hjemmet ikke lenger er et problem når du flytter ut.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.