logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste stedene å finne møbler som passer stilen din
ANNONSE

De beste stedene å finne møbler som passer stilen din

De beste stedene å finne møbler som passer stilen din

Hvis du tenker på å fornye møblene i hjemmet ditt, er sommeren den beste årstiden. Da kan du benytte anledningen til å kjøpe de sofaene, bordene eller stolene som passer best til din stil. Du kan også kjøpe utemøbler til grillfesten med vennene dine.

Du trenger ikke å bruke en formue på nye møbler. I Norge finnes det store butikker der du kan finne alt du leter etter til markedets rimeligste priser.

De beste stedene? Her er en liste over våre forslag til butikker.

Mekk

2.jpg

Mekk er en norsk forhandler av byggevarer. Den har for tiden mer enn 15 filialer i hele regionen. Her finner du møbler til hjemmet, elektriske artikler, bilartikler, maling, campingutstyr og mye mer.

Selskapet selger og distribuerer et stort utvalg av lokale og internasjonale merker, blant annet Ryobi, Einhell, Wilfa og SkeeterVac. De markedsfører også private label-produkter. Du kan sjekke ut Mekks aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg.

Tilbords

3.jpg

Tilbords er også en norsk interiørkjede. De selger kjøkkenutstyr, servise og dekorative produkter gjennom sine butikker og nettbutikker. De har mer enn 60 butikker over hele landet.

Du kan besøke nettsiden deres og finne gode tilbud i utsalgsavdelingen, bli medlem av kundeklubben for eksklusive tilbud og dra nytte av gratis frakt for å spare penger.

BoConcept

4.jpg

BoConcept er en dansk møbelkjede som siden 2006 har solgt alle sine møbler gjennom franchising. Kjeden har spesialisert seg på moderne møbler og tilbehør designet av internasjonale designere.

Du kan bla gjennom Outlet-delen av nettstedet for å finne rabatter på alle slags produkter. Det er rabatter på opptil 50 % på utvalgte varer. Det er et godt alternativ for å kjøpe billige kvalitetsprodukter.

IKEA

5.jpg

Hos IKEA finner du et bredt utvalg av produkter som sofaer, lenestoler, bokhyller og hyller, kontor- og stuemøbler, skjenker og konsoller, bord og pulter, barstoler, pyntegjenstander, senger og madrasser og hvitevarer.

Det er enkelt å spare penger på IKEA. Benytt deg av tilbudene og kampanjene som publiseres på nettsidene deres, eller meld deg på nyhetsbrevet for å få de siste nyhetene. Du kan også følge IKEA på sosiale medier for å holde deg oppdatert på de siste tilbudene.

Møbelringen

6.jpg

Møbelringen er en norsk forhandler som spesialiserer seg på møbler. Den har i dag mer enn 60 filialer over hele landet. Det er en av de mest besøkte butikkene av lokalbefolkningen.

De selger og distribuerer et stort utvalg av merker som North Living, Scapa Baltic UAB, Troels Mobler, Hjellegjerde, Ekornes, IMG Scandiavia og Hovden Mobel.

Du kan sjekke ut Møbelringens aktuelle ukentlige tilbud på nettsiden deres for å finne de beste prisene og salgstilbudene for deg. I tillegg kan du spare opptil 40 % på utvalgte varer.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til de mest anerkjente møbelbutikkene i Norge. Kjøp de møblene som passer best til din stil for så lite penger som mulig.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.