logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe beste helse- og pleieproduktene for norsk vær
ANNONSE

De beste helse- og pleieproduktene for norsk vær

De beste helse- og pleieproduktene for norsk vær

Du trenger ikke å bruke mye penger for å få perfekt hud og beskytte deg mot det norske været. Det handler bare om å innlemme noen profesjonelle produkter i den daglige rutinen som ikke er så dyre som vi tror. Hvis du vil forbedre skjønnhetsrutinene dine uten å gå på akkord med budsjettet, kan du prøve produktene nedenfor. De vil få huden din til å se mye mer forynget ut, og du finner dem i ledende skjønnhetsbutikker i Norge.

Rensekremer

2.jpg

Det finnes mange forskjellige renseprodukter for ansiktet. Det finnes ikke ett produkt som oppfyller alle krav til ulike hudtyper. Noen kan være svært avfettende, andre svært sure eller basiske. Å velge en krem som passer til din hudtype er avgjørende for helsen din, og det er viktig at den har en myk konsistens for å unngå irritasjon i ansiktet. Hos Oriflame finner du rensekremer for 169 kroner.

Solkrem

3.jpg

Konstant eksponering for solens stråler er skadelig for hudens helse. Hvis du jobber på et strandresort og nesten alltid er utendørs, er det viktig å bruke en god solkrem for å unngå solbrenthet. Lys hud er mye mer følsom, også for ekstrem kulde som i Norge. Bruk beskyttelse om vinteren for å holde ansiktet fuktig. Det finnes solkremer med ulike solfaktor, solkremer for barn og til og med kompakte solkremer.

Micellært vann

4.jpg

Bløtlegg en bomullspinne og tørk den over ansiktet med forsiktige, sirkulære bevegelser, inkludert øyelokk og lepper. Etter at du har fjernet all smuss og sminke, skyller du huden med varmt eller kaldt vann.
Det er ikke nødvendig å skylle micellært vann, men det anbefales å gjøre det for å fjerne eventuelle gjenværende urenheter. Det tjener også til å tone og fukte huden. Hos Vita finner du micellært vann av de beste merkene til 82 kroner.

Leppepomade

5.jpg

Leppepomade er en god alliert for huden din og har flere bruksområder. Du kan bruke den til å korrigere sminke, fjerne sminke eller få øyenbrynene til å se perfekte ut. Hvordan? Hvis du gnir leppepomade inn i virvlene på øyenbrynene dine, vil du se at de er forseglet og velstelt. Selv om hovedvirkningen er knyttet til å korrigere og reparere tørrhet i leppene forårsaket av eksponering for sol, vind eller kulde. For god leppebeskyttelse bør solbeskyttelsen være minst faktor 15.

Sminkefjerningsservietter

6.jpg

De brukes til å fjerne sminke raskt, men bare overfladisk, da de ikke fjerner 100 % av restene. Et annet supplement vil være nødvendig for å gjøre en dyp rensing. Vi anbefaler at du vasker ansiktet med rikelig med såpe og vann for å være sikker på at du fjerner alle urenheter og bruker ansiktsvann og fuktighetskrem. Ikke misbruk sminkefjerningsservietter og følg en komplett rutine for å oppnå en jevnere hud. Hos Oriflame eller Vita kan du finne alle slags sminkefjernerhåndklær.

365 Tilbud gir deg de beste katalogene med alle tilbudene fra dine favorittkosmetikkbutikker i hele Norge. Ta vare på hudens helse, sommer som vinter.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.