logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?
ANNONSE

Bunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?

Bunnpris vs Rema 1000. Hvilket supermarked har de beste tilbudene?

Det finnes et bredt utvalg av supermarkeder i Norge. Men det er to kjeder som skiller seg ut i landet når det gjelder vareutvalg, kvalitet og kampanjer: Bunnpris og Rema 1000. De har mange varer, gode priser og virkelig fristende sesongtilbud. Selv om hver enkelt kunde vil velge et bestemt marked basert på smak eller lojalitet, hvilke av de to supermarkedene har de beste tilbudene? Det er svært viktig å følge med på de daglige og månedlige publikasjonene de lanserer for ikke å gå glipp av noen muligheter og for å sammenligne priser. Etter sesongskiftet og med utgiftene til å fornye skapet, er det viktig å være oppmerksom på kampanjene og tilbudene som disse to store butikkene har. Å avlaste lommeboken vil være viktig for å nå slutten av måneden uten gjeld og med litt penger å investere i på et personlig innfall.

Bunnpris

2.jpg

Bunnpris tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert frukt og grønnsaker, kaffe, olje, snacks, godteri, fersk pasta, brød, kjøtt, kylling, fisk, frysevarer, rengjørings- og hygieneartikler, småapparater, dyrefôr og mye mer. Hos Bunnpris kan du alltid spare mer. Hver uke tilbyr Bunnpris en rekke kampanjer på mat og andre produkter. De har også mattilbud og rabatter på rengjøringsprodukter og tilbehør til hjemmet, hageredskaper og gjør-det-selv-artikler. I Bunnpris' nettbutikk kan du få opptil 50 % rabatt. Du kan også finne de siste Bunnpris-tilbudene og kampanjene i katalogene våre. Det er mulig å bli informert om de siste nyhetene ved å abonnere på nyhetsbrevet deres eller følge Bunnpris på sosiale nettverk. Et pluss? På nettsiden deres finner du også forslag til matlaging, og du kan til og med velge et produkt og få tips til en billig middag.

Rema 1000

3.jpg

Også i Rema 1000 er utvalget variert. Du finner alt og til den beste prisen: frukt og grønnsaker, snacks, godteri, ferskvarer, hobby- og gaveartikler, dyrefôr, planter, kaffe og te, småapparater, festartikler, toalettartikler, hageredskaper, klær og mye mer. Rema 1000 har ukentlige spesialtilbud som gjør det enda billigere å handle på Rema 1000 enn vanlig. Siden Rema 1000 er en lavpriskjede, kan kundene finne mange produkter av eget merke til en mye lavere pris. De kan også dra nytte av mange eksklusive fordeler i de fysiske butikkene. Meld deg nå på Remas 1000 nyhetsbrev og gå ikke glipp av flere tilbud. Du vil motta de siste nyhetene og kampanjene direkte i innboksen din. Hvis du surfer innom nettsiden deres, vil du finne fantastiske tilbud på utvalgte produkter. Et pluss? Du kan laste ned Remas 1000-app for å ha alle detaljer lett tilgjengelig. Du har mange muligheter til å spare så mye som mulig i supermarkedet. Det gjelder bare å sjekke tilbudene i Bunnpris og Rema 1000. De kan også dra nytte av mange eksklusive fordeler i sine fysiske butikker. Abonner nå på Remas 1000 nyhetsbrev og gå ikke glipp av flere tilbud. Du vil motta de siste nyhetene og kampanjene direkte i innboksen din.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.