logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAccessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer
ANNONSE

Accessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer

Accessorize lanserer en kolleksjon laget av norske materialer

Accessorize er en britisk smykkekjede med base i London. Kjeden har mer enn 700 butikker over hele verden, deriblant ni i Norge. Og den nye kolleksjonen skiller seg ut ved at den er laget av norske materialer. Kjeden ble grunnlagt i 1973 av Peter Simon. Han solgte hippieklær før selskapet ble et mainstream damemotemerke. Den første Accessorize-butikken åpnet i 1984 på Covent Garden Piazza i London, en populær shoppingdestinasjon. Siden den gang har selskapet ekspandert og åpnet mer enn 16 nye butikker hvert år. I dag er Accessorize en av verdens største moteforhandlere, med reklamekampanjer med store kjendiser og mer enn 700 butikker over hele verden. Accessorize designer, produserer og selger et bredt utvalg av rimelig tilbehør. Alle produktene de produserer, er designet internt av teamet i studioet i Notting Hill. Og det spesielle er at produktene er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som vegansk skinn og naturfibre, noe som gjør at norsk design skiller seg ut. Varemerket er veletablert i Europa og selvfølgelig også i Norge, der det i årenes løp har fått et sterkt fotfeste og stor oppmerksomhet blant det lokale publikummet.

Det du trenger å vite om den nye kolleksjonen

2.jpg

  • I butikkene deres finner du alt: håndvesker og vesker, bærekraftige smykker, tilbehør, klær og sko. Det er et bredt utvalg å velge mellom og med et budsjett som passer, slik at alle nordmenn kan handle i denne butikken. Faktisk er den nye kolleksjonen deres, som er laget av norske materialer, et nikk til denne kulturen.
  • Det er enkelt å spare penger hos Accessorize . Du finner fantastiske rabatter på utvalgte varer, og hvis du i tillegg melder deg på nyhetsbrevet, kan du spare 20 % ekstra på ditt første kjøp.
  • Accessorize konkurrerer med mange accessoireskjeder i Norge, blant annet H&M, Glitter, Claires og Cubus.
  • Det finnes ni Accessorize-butikker i Norge. De fleste av butikkene ligger i Oslo, men du finner også butikker i Ålesund og Bergen.
  • Følg Accessorize på sosiale medier som Instagram, Facebook og YouTube og bli den første som får vite om nyheter, tilbud og eksklusive fordeler.
  • Tilbehør skal ikke koste skjorta, så Accessorize har satt seg fore å gjøre sine produkter mer bærekraftige. De har oppdatert bærekraftsmålene sine for å redusere miljøpåvirkningen fra alle vinkler: fra å vurdere hva som inngår i produktene til hvordan de støtter medarbeiderne sine og tar bedre valg for planeten.
  • De har som mål å bli et klasse B-selskap innen 2025. B-Corp-sertifiserte selskaper respekterer de høyeste standardene for miljøprestasjoner og behandling av ansatte, leverandører og lokalsamfunn. De arbeider for å oppfylle B-Labs kriterier for sosiale og miljømessige resultater, åpenhet og ansvarlighet.
  • I løpet av de neste fem årene ønsker de å redusere karbonavtrykket sitt med minst 50 %. Dette oppnår de ved å måle fotavtrykket innen utgangen av 2022 for å sette opp mål.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra favorittbutikkene dine i Norge. Du trenger ikke å bruke mye penger.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.