logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorVurderer du å bli syklist? Birk Sports tips for å komme i gang med full fart
ANNONSE

Vurderer du å bli syklist? Birk Sports tips for å komme i gang med full fart

Vurderer du å bli syklist? Birk Sports tips for å komme i gang med full fart

Sykling er en langdistansesport, og for å nyte den fullt ut tar det tid.

Denne tilpasningen er både fysisk og teknisk. På den ene siden trenger kroppen din tid til å prestere bedre og tilpasse hjerte- og karsystemet og muskulaturen til fysisk trening. På den andre siden krever ferdighetene dine på sykkelen øvelse.

Vurderer du å bli syklist i Norge? Her er noen tips fra Birk Sport for å komme i gang med full fart. Først og fremst: Benytt deg av tilbudene i denne butikken og kjøp de riktige klærne. Du kan ikke trene med hvilke som helst klær, for det kreves spesifikt utstyr.

Planlegging og trening

ciclista-usando-su-telefono-movil_329181-8674.jpg Å nå et mål krever innsats og oppofrelse. Å øke ytelsen din på sykkelen innebærer en rekke trinn som skal følges for å forbedre kondisjonsnivået ditt. For å komme i gang med syklingen er det ingenting som er bedre enn å følge disse retningslinjene: tren og finn selskap.

Spis og drikk riktig

hermosa-vista-mientras-toma-descanso_329181-8686.jpg Sykling er en fysisk krevende sport, og du må regulere kaloriforbruket ditt. Flasken er et viktig element, og du bør ha med deg vann eller salter. Det er ekstremt viktig at du drikker og også at du spiser fast føde, så vi anbefaler et kosttilskudd som er utviklet for syklister.

Ikke vær besatt og nyt

ciclista-masculino-entrenando-bicicleta-al-aire-libre_23-2149748642.jpg Ikke sammenlign deg med resten. Det finnes syklister som har syklet i mange år, og deres nivå er høyere. Så unngå fristelsen til å sammenligne din gjennomsnittlige treningshastighet med andres.

Sykling skal være en aktivitet som hjelper deg med å koble av, holde deg i form og ha det gøy. Det viktigste er at du liker aktiviteten, for den er ikke bare bra for den fysiske helsen din, men også for den mentale helsen din.

Sett deg reelle mål

ciclista-sunny-day-bike-adventure-travel-photo_1150-7511.jpg Motivasjon er veldig viktig for å komme seg ut og trene på de tøffeste dagene, men det kommer ofte med å sette seg mål og ambisjoner. Målene du setter deg bør være av personlig karakter, som ikke krever en stor fysisk innsats. Ambisjonene dine trenger ikke å være sammenfallende med de andre vennene i treningsgruppen.

Lytt til kroppen din

ciclistas-montana-bicicleta-temporada-otono-arboles_1150-7509.jpg Hvis du våkner trøtt etter en dårlig natt eller føler deg ekstremt sliten, må du ikke henge deg opp i å fullføre treningen. Husk at du ikke er profesjonell, og at sykling bare er en fritidsaktivitet som skal gi deg glede og helse.

Dessuten er hvile like viktig eller viktigere enn fysisk trening, så en dags hvile vil absolutt ikke være skadelig for deg. Lytt til kroppen din og vær klar over at hvis du vil få mest mulig ut av den i løpet av noen dager, må du ta vare på den og skjemme den bort så mye du kan.

Velg en god sykkel

hombre-mecanico-diferentes-tipos-bicicletas-tienda_23-2147892366.jpg Det finnes mange forskjellige sykkelalternativer, avhengig av brukernes fysiske tilstand og vanskelighetsgraden på turene. Velg den som passer best til dine forhold.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene fra dine favoritt sportsbutikker i Norge. Ta turen innom Birk Sport og gjør deg klar for sykling.

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.