logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOppdag de skjulte perlene hos Kinsarvik Naturkost
ANNONSE

Oppdag de skjulte perlene hos Kinsarvik Naturkost

Oppdag de skjulte perlene hos Kinsarvik Naturkost

Kinsarvik Naturkost er et norsk selskap som tilbyr 100 % naturlige produkter. Kinsarvik Naturkost har hovedkontor på Nesttun og driver 15 butikker rundt om i landet. Kjeden selger alt fra mat og drikke til kosttilskudd og personlig pleie. Et sant paradis der du kan finne sunne skjulte perler. Her finner du et stort utvalg av naturlige og miljøvennlige merker som Aloes, Aman Prana, Arctic Root, Beanies, Biona, Bitterstern, Bjæst, Bohlsener Muhle, Barebells, Fish 4 Ever, Galvanina, Jealous Sweets, Kingfisher, Moducare, Pro Fusion , Vita Biosa, Vitaepro, Voelkel og Yogi Tea. Hvis du virkelig er en sunn alliert, vil du i denne listen finne mange produkter som selges av Kinsarvik Naturkost.

Vegansk sjokolade

2.jpg

Kjeden har utarbeidet en spesiell høstkampanje der du kan oppleve den uimotståelige kombinasjonen av høstglede og deilig sjokolade. Det beste av alt er at de tilbyr tre av sine mest populære sjokolademerker med 25 % rabatt. Det dreier seg om 40- og 80-grams barer i ulike smaker: med salt karamell, med kakaonibs og havremelk, med appelsinmelk.

Ecovessel-flaske

3.jpg

Denne vakuumisolerte vannflasken er Ecovessels flaggskip. Den er laget av rustfritt stål og holder drikken kald i opptil 60 timer og varm i opptil 12 timer. Du kan også bruke den avtakbare silen til å fylle den med frukt, isbiter eller te. Flasken er også utstyrt med en solid bærerem og en lekkasjesikker forsegling. Den selges i lavendelfarger og er resirkulerbar.

Dr. Organic aloe vera-krem

4.jpg

Dette er en ikke-animalsk testet krem for tørr og sensitiv hud som også passer for veganere. Den gir beskyttelse hele dagen og er basert på dobbelt så sterk økologisk aloe vera kombinert med sheasmør, kakaosmør, mandelolje og pantenol. Dr. Organic bruker de beste naturlige og økologiske ingrediensene. Hvis økologiske ingredienser ikke er tilgjengelige, brukes et naturlig og bærekraftig alternativ. Produktene er ikke testet på dyr og inneholder ingen parabener, parfyme eller kunstige duftstoffer. De er også fri for genmodifiserte ingredienser og mineraloljer.

Forfriskende drikker

5.jpg

Dette er forfriskende drikker fra Collab, et merke utviklet på Island. Det er en drikk uten karbohydrater og kalorier, bortsett fra de som kommer fra kollagenprotein. Med hele 5,9 gram marint kollagen i hver boks støtter Collab utviklingen av hud, bein, ledd og muskler. Collab har etter hvert funnet sin plass blant energidrikker og velværedrikker, og er en favoritt blant dem som vil ha det beste fra begge verdener. Du finner den i to smaker: bringebær og aprikos og pasjonsfrukt og lime.

Ville aprikoser

6.jpg

Søte, soltørkede aprikoser fra Tyrkia. Egner seg like godt som et lite mellommåltid, i desserter og på toppen av frokostblandinger. De kommer i pakker på 250 gram, perfekt til å dele. Og du kan dra nytte av å kjøpe dem med 50 % rabatt.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til favorittbutikkene dine i Norge. Kinsarvik Naturkost er et 100 % lokalt selskap som er svært populært for sine sunne produkter, så dra nytte av de utrolige prisene og endre livsstilen din. Skynd deg!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.