logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorAvdekk hemmelighetene bak norske rabattapper
ANNONSE

Avdekk hemmelighetene bak norske rabattapper

Avdekk hemmelighetene bak norske rabattapper

Norge er ikke bare landet med boreale glorier og en velordnet økonomi, det er også et forbrukerparadis. Den norske befolkningen bruker flittig nettsteder og apper for å kjøpe billig og få gode rabatter på de produktene de er interessert i. Det finnes svært presise datoer, som Black Friday og Cyber Monday, hvor det er stor gjennomstrømning av transaksjoner. Nordmenns forbruk øker imidlertid, og i dag bruker de i stor grad digitale medier for å finne gode tilbud. Dette er de mest brukte appene og nettsidene, ifølge tall fra samme stat:

Coupert.com

2.jpg

Med Coupert, den automatiske kupongfinneren og cashback-utvidelsen, kan du hele tiden finne de beste kampanjekodene på nettet og bruke dem på kjøpstidspunktet. Denne gratis personlige shoppingassistenten hjelper deg med å spare tid og penger ved å tilby de nyeste kupongkodene for alle favorittbutikkene dine. Å bruke det er veldig enkelt. Vi kan søke etter kategori og se tilbudene i butikker eller merker som er tilgjengelige, eller vi kan også få tilgang gjennom utvalgte merker eller butikker.

joinhoney.com

3.jpg

På andreplass er joinhoney.com. Det er også en gratis utvidelse for å finne rabatter. I utgangspunktet ligger hovednytten i dens evne til å integrere og søke direkte etter rabattkuponger, slik at brukeren ikke trenger å gjøre prosessen selv. Honey lar deg holde oversikt over nettsteder som Amazon, Nike, Adidas, GameStop eller eBay og automatisk bruke kupongkoder hver gang du foretar et kjøp. Hvis det ikke er noen kuponger tilgjengelig, tilbyr appen sitt eget poeng- og gavekortssystem.

Too Good to Go

4.jpg

Too Good to Go er en mobilapp som fungerer som et mellomledd mellom restauranter eller butikker som legger ut usolgte produkter eller mat på salg for å betjene forbrukerne. Målet er at maten ikke skal kastes. Appen har som mål å redusere matsvinn, som i dag er et av de globale problemene som har størst innvirkning på miljøet. I løpet av de årene appen har vært aktiv, har den fått mer enn 9,5 millioner brukere, og mer enn 17 000 serveringssteder har vært tilknyttet den, noe som har spart 10 092 382 matpakker.

Oda

5.jpg

Oda er en raskt voksende dagligvarebutikk på nett. Du kan velge mellom over 7000 forskjellige produkter, lage dine egne handlelister og kjøpe ingredienser til oppskrifter med ett klikk. De samarbeider med lokale distributører og produsenter og tilbyr gode rabatter som lokker nordmenn til å bruke appen. Siden høsten 2021 har Oda vært en av de billigste dagligvarebutikkene i Norge og den eneste som tilbyr hjemlevering og virkelig lave priser.

Google Shopping

6.jpg

Google Shopping lar deg bla gjennom produkter som annonsører og selgere har valgt å vise på denne tjenesten. Som standard er rangeringen av produktoppføringer i Shopping-fanen basert på relevans for brukerens siste søkeord. Googles egendefinerte faner vises til brukerne basert på deres nylige aktivitet, for eksempel søk.

365 Tilbud gir deg alle rabattkatalogene til dine norske favorittbutikker. Handle billig og uten dårlig samvittighet. Skynd deg!

ANNONSE
arrowDown

365 Tilbud Copyright © 2024. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.