homeIcon
  1. separatorAndre
  2. separatorSELFMADE
ANNONSE

De siste SELFMADE-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra SELFMADE

SELFMADE kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Selfmade, tidligere kjent som Stoff & Stil, er en skandinavisk stoffbutikkjede med hovedkontor i Herning i Danmark. De driver 30 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike, samt en nettbutikk i 13 europeiske land. Selfmade tilbyr stoffer, veiledninger og mønstre til klær, sytilbehør og mye mer.

Kommer SELFMADE til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om SELFMADE

Når ble SELFMADE opprettet?
Open

Selfmade ble grunnlagt i 1980 av Marianne og Peter Lerche under navnet Peters Resthal. I begynnelsen solgte de tekstilrester fra lokale produsenter. Virksomheten ble en suksess, og selskapet begynte å produsere egne stoffer og mønstre.

I dag er Selfmade fortsatt en familiebedrift. De driver 30 butikker over hele Europa. I Norge finner du butikker i Oslo, Drammen, Kristiansand, Nyborg, Trondheim, Stavanger og Rolvsøy.

Hvilke merker finner jeg hos SELFMADE?
Open

Selfmade designer sine egne stoffer og symønstre. De tilbyr også symaskiner av høy kvalitet fra Bernette og Bernina.

Hvordan du kan spare penger hos SELFMADE
Open

Du kan spare penger hos Selfmade ved å benytte deg av tilbudene på nettsiden deres. Abonner på nyhetsbrevet deres for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene.

Hvem er SELFMADEs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Selfmade konkurrerer med andre stoffbutikker i Norge, som Mood Fabrics, Panduro Hobby og Tøyebyen.

Er SELFMADE for tiden åpen?
Open

Selfmade holder åpent fra mandag til lørdag. Butikkene er åpne fra 10:00 til 20:00 på hverdager og fra 10:00 til 18:00 på lørdager. Åpningstidene kan endres på helligdager som nyttårsaften og 1. mai.

Hvor mange SELFMADE-butikker finnes det over hele landet?
Open

Det finnes 8 Selfmade-butikker i Norge. For å finne din nærmeste butikk, besøk https://www.Selfmade.com/nb-no/finn-butikk.

Hvordan kjøpe SELFMADE-produkter på nettet
Open

Selfmade har en nettbutikk der du kan kjøpe alt du trenger hjemmefra. På nettsiden finner du gode tilbud, DIY-tips og interessant informasjon. Selfmade tilbyr gratis frakt på utvalgte bestillinger og Click & Collect.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos SELFMADE
Open

Den beste måten å få eksklusive fordeler hos Selfmade er å opprette en konto på nettsiden deres og abonnere på nyhetsbrevet. Som registrert medlem deltar du i utlodningen av en symaskin hver måned. Du kan også følge Selfmade på Facebook, Instagram og YouTube for å holde deg oppdatert om de nyeste tilbudene.

Rabatter som tilbys av SELFMADE
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.