ANNONSE

De siste MQ-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra MQ

MQ kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

MQ er en norsk butikkjede med fokus på salg av moteklær og tilbehør til kvinner. MQ har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Oslo.

Ofte stilte spørsmål om MQ

Når ble MQ opprettet?
Open

MQ ble grunnlagt i Norge i 1997 av Jørn Aukrust og Karita Bekkemellem. Siden starten har MQ hatt som mål å tilby sine kunder dameklær og tilbehør av høyeste kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene.

I løpet av de neste årene gjennomgikk MQ en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker over hele Norge. MQ ble raskt en butikkjede med et godt omdømme i det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos MQ?
Open

MQ selger produkter fra kjente merkevarer som Bläck, Care & Repair, Dobber, J.Lindeberg, Lee, Les Deux, Edblad, Hestra, Replay, Vogur, Washologi, Stockh Im, Stylein, Lyle & Scott og mange flere.

Hvordan du kan spare penger hos MQ
Open

Det er veldig enkelt å spare penger på MQ ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På 365 Tilbud finner du også alle tilbud og kampanjer hos MQ. MQ tilbyr også rabatter for studenter. Ved å abonnere på nyhetsbrevet er det mulig å holde seg oppdatert med de nyeste tilbudene.

Hvem er MQs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

MQ konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som COS, Weekday, Zalando og mange andre.

Er MQ for tiden åpen?
Open

MQ-butikkene er åpne mandag til lørdag fra kl. 11.00 til 19.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange MQ-butikker finnes det over hele landet?
Open

MQ har mer enn 50 butikker i Norge, blant annet i Oslo, Helsingborg og Halmstad.

Hvordan kjøpe MQ-produkter på nettet
Open

MQ har også en eksklusiv nettbutikk der kundene kan sammenligne priser, kjøpe sine produkter og få dem levert hjem. I MQs nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MQ
Open

Hos MQ kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få varene levert hjem. MQ tilbyr retur- og bytterettigheter dersom det skulle oppstå problemer med noen av produktene. MQ tilbyr sine kunder tjenester som blant annet personlig shopper, skreddersøm og vask av joggesko. MQ har en eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av MQ
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.