ANNONSE

De siste MAL PROFF-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra MAL PROFF

MAL PROFF kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Mal Proff er en norsk butikkjede med fokus på salg av maling og tilbehør for malere. Mal Proff har en lang historie i markedet og har hovedkontor i Lørenskog.

Ofte stilte spørsmål om MAL PROFF

Når ble MAL PROFF opprettet?
Open

Mal Proff ble grunnlagt i 1982 i Norge av fire gründere. I begynnelsen var selskapet kjent som Proffmal, før det noen år senere skiftet navn til Mal Proff, et navn det bærer den dag i dag. Helt siden starten har Mal Proff hatt som mål å tilby sine kunder holdbare malinger og malingsrekvisita av høy kvalitet.

I årene som fulgte, gjennomgikk Mal Proff en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter.

Hvilke merker finner jeg hos MAL PROFF?
Open

Mal Proff selger produkter fra kjente merkevarer som Jotun, Beckers, Alco, Drygolin, Nordjö, Tikkurila, Herbol, Osmo, Penguard, Hempel, blant mange andre.

Hvordan du kan spare penger hos MAL PROFF
Open

Det er veldig enkelt å spare penger hos Mal Proff ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Mal Proff. Gjennom kundekortet kan kundene få eksklusive rabatter. Mal Proff publiserer også kataloger og brosjyrer med tilbud.

Hvem er MAL PROFFs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Mal Proff konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Byggmax, Hem og Proshop.

Er MAL PROFF for tiden åpen?
Open

Mal Proff-butikkene er åpne mandag til fredag fra 7.30 til 18.00 og lørdag fra 10.00 til 15.00. Noen butikker kan ha andre åpnings- og stengetider avhengig av hvor de ligger.

Hvor mange MAL PROFF-butikker finnes det over hele landet?
Open

Mal Proff opererer i Norge gjennom mer enn 20 butikker i blant annet Oslo, Ålesund, Molde, Tønsberg og Tromsø.

Hvordan kjøpe MAL PROFF-produkter på nettet
Open

Mal Proff har en eksklusiv nettbutikk. I Mal Proffs nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos MAL PROFF
Open

Hos Mal Proff kan kundene nyte godt av store fordeler ved å handle på nett og få produktene levert hjem. Registrerte brukere kan kjøpe alle Mal Proff-produkter i nettbutikken. Hvis det skulle oppstå problemer med noen av produktene, tillater Mal Proff retur og bytte. Gjennom kundekortet får kundene tilgang til eksklusive fordeler.

Rabatter som tilbys av MAL PROFF
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.