homeIcon
  1. separatorMote
  2. separatorLEXINGTON
ANNONSE

De siste LEXINGTON-tilbudene

Det er for øyeblikket ingen tilbud fra LEXINGTON

LEXINGTON kataloger, spesialtilbud, ukentlige annonser og tilbud.

Lexington er et svensk selskap som fokuserer på produksjon og salg av moteklær og tilbehør. Lexingstons hovedkontor ligger i Stockholm, Sverige, og selskapet har en bred posisjon i markedet. Lexington har en sterk tilstedeværelse i Norge og i mange andre land rundt om i verden. I Norge selger Lexington sine produkter utelukkende på nett.

Kommer LEXINGTON til å ha tilbud på Black Friday?

Ofte stilte spørsmål om LEXINGTON

Når ble LEXINGTON opprettet?
Open

Lexington ble grunnlagt i 1997 i Sverige som et varemerke inspirert av livsstilen i New England. Siden starten har Lexington hatt som mål å tilby sine kunder moteklær og tilbehør av høyeste kvalitet, i tråd med de nyeste globale motetrendene.

I årene som fulgte, gjennomgikk Lexington en kraftig ekspansjonsprosess med et stort antall nye produkter og åpning av butikker ikke bare i Sverige, men også i mange andre europeiske land. I Norge etablerte Lexington seg i 2012 og har siden den gang hatt et godt rykte på det norske markedet.

Hvilke merker finner jeg hos LEXINGTON?
Open

Lexington er en kjent svensk produsent av husholdningsartikler og klær, og selger derfor produkter under eget merkenavn.

Hvordan du kan spare penger hos LEXINGTON
Open

Det er veldig enkelt å spare penger på Lexington ved å dra nytte av tilbudene og kampanjene som er publisert på deres offisielle nettside. På Tilbud 365 finner du også alle tilbud og kampanjer hos Lexington. Ved å abonnere på nyhetsbrevet eller følge Lexington på sosiale medier kan du holde deg oppdatert på de nyeste tilbudene.

Hvem er LEXINGTONs viktigste konkurrenter over hele landet?
Open

Lexington konkurrerer i Norge med andre butikkjeder som blant annet Møbelringen, Søstrene Grene og Flying Tiger Copenhagen.

Er LEXINGTON for tiden åpen?
Open

Lexington har ikke fysiske butikker i Norge.

Hvor mange LEXINGTON-butikker finnes det over hele landet?
Open

Lexington har ikke fysiske butikker i Norge. Kundene kan imidlertid besøke nettbutikken, se produktene og gjøre sine innkjøp.

Hvordan kjøpe LEXINGTON-produkter på nettet
Open

Lexington har en eksklusiv nettbutikk. I Lexingtons nettbutikk finner kundene et stort utvalg av produkter til rabatterte priser.

Hvordan du får eksklusive fordeler hos LEXINGTON
Open

Kundene kan nyte godt av store fordeler hos Lexington ved å handle på nettet og motta produktene hjemme. Skulle det oppstå problemer med noen av produktene, tillater Lexington retur og bytte. Lexington har et sterkt engasjement for å ta vare på planeten, og følger derfor en bærekraftig praksis. Lexington har eksklusiv kundeservice på telefon og e-post.

Rabatter som tilbys av LEXINGTON
Open

365 Tilbud gir deg de beste katalogene, rabattene og spesialtilbudene fra alle favorittbutikkene dine.

Oppdag utrolige besparelser på dagligvarer, elektronikk, møbler, klær, verktøy, hageartikler, kosmetikk, sportsklær, leker og mye mer.

Vi har en av de største samlingene av kataloger fra noen av de beste butikkene og merkevarene i Norge.

365 Tilbud hjelper deg med å finne de beste tilbudene for å spare tid og penger. Finn de nyeste rabattene og tilbudene i butikker nær deg. Besøk 365 Tilbud i dag og oppdag nye måter å nyte shoppingopplevelsen på!

ANNONSE

Copyright © 2023 365 Tilbud. Alle rettigheter forbeholdes. Det er forbudt å kopiere eller reprodusere tekstene uten skriftlig forhåndsavtale. Produktfotografier, bilder og brosjyrer er kun til illustrasjonsformål. Rabatterte priser kommer fra offisielle distributører som er oppført på dette nettstedet. Tilbudene gjelder fra og til utløpsdatoen eller så lenge lageret rekker. Formålet med dette nettstedet er informativt og kan ikke brukes til å gjøre krav på produktene. Prisene kan variere avhengig av sted.